ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.904
- Поени од реакции
- 44.476
VISTINA!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да те прашувам??!!VISTINA!
да прашај ме!да те прашувам??!!
Дали некогаш ја имаш излажано женскати за нешш(еве си нејчел да бидиш со незе ти се здосадило нешо)само за да не излезиш со незе:baeh:да прашај ме!
НЕ сум имал женска до сегаДали некогаш ја имаш излажано женскати за нешш(еве си нејчел да бидиш со незе ти се здосадило нешо)само за да не излезиш со незе:baeh:
Чек не те сватиф....си немал или ја немаш излажано??дај прашај ме ти мене вистина па после јас тебе пакНЕ сум имал женска до сега
пак барам вистина!
Сум немал женска..Мал сум уштеЧек не те сватиф....си немал или ја немаш излажано??дај прашај ме ти мене вистина па после јас тебе пак
13...брат ити па женска...колку да се речи...ај 5 дена и толку:pos2:ти фајчаш 13??и дај прашајме ВИСТИНА ЗА МЕНЕСум немал женска..Мал сум уште
ти колкаф си?
Ја Прилепчанче сум...зато вака тро на Прилепски пишувам ако не е проб...и ај прашајме...Јас сум 14..
ОД каде си?
Дали си пробал да смуваш некоја....знајш ја тапкаш по рамо ко нанејчена ова она..и ти удрила шлаканица ама вистина кажуј!и за мене вистинаПрашај ти прво!
не!по рамо неам тапкано ..ама по гз да!!А шлаканица не сум изеделДали си пробал да смуваш некоја....знајш ја тапкаш по рамо ко нанејчена ова она..и ти удрила шлаканица ама вистина кажуј!и за мене вистина
брат....дај сеа да те прашам неш..ова малце незгодно ама...(истото како и на гемма ама немој ити да побегниш)дали некош ко те испрашувале на табла си се испрдил и си паднал вземја од страм????:pos2:не!по рамо неам тапкано ..ама по гз да!!А шлаканица не сум изедел
вистина за тебе:Шо имаш брат или сестра?