Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хмм Ич не е важен надворешен опис. ВАЖНО да ме слуша он мене и свршена работа:pos2::pos2:
ХАХА перверзни сте дечкии.
За мене вистина
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ова јако ти беше да те слуша тој тебе...абе како не е важен надворешнио опис..еееии...брао ако не ти е важен..ами...некој со нос од свиња,заби расипани скоро испокршени..:vozbud::vozbud::vozbud:ц ц ц...брао чупе...ај појше не поставувам вакви прашањна перверзни се:pos2::pos2::pos2:заборајф оти има е 14 годишно девојче на форумов:vozbud:а шо е до тебе ман утд шамионс ми има бе...како не:drk:на една 22 годишна и носеше секош миничи...и ние фрлај кредите и та да се наведни:pos2::pos2:за мене вистина!!Гема да не ми се лутиш??ај ако ми се лутиш :smir:(смир??)?

Гема дали ти се има случено да се устрамиш пред симпатијата или дечкото??
а за шамионоф дали ти се има случено да му дајш на некој расипана храна,мастика шо со ја нашол на земја или нешш такво??
за мене ВИСТИНА...

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ова јако ти беше да те слуша тој тебе...абе како не е важен надворешнио опис..еееии...брао ако не ти е важен..ами...некој со нос од свиња,заби расипани скоро испокршени..:vozbud::vozbud::vozbud:ц ц ц...брао чупе...ај појше не поставувам вакви прашањна перверзни се:pos2::pos2::pos2:заборајф оти има е 14 годишно девојче на форумов:vozbud:а шо е до тебе ман утд шамионс ми има бе...како не:drk:на една 22 годишна и носеше секош миничи...и ние фрлај кредите и та да се наведни:pos2::pos2:за мене вистина!!Гема да не ми се лутиш??ај ако ми се лутиш :smir:(смир??)?

Гема дали ти се има случено да се устрамиш пред симпатијата или дечкото??
а за шамионоф дали ти се има случено да му дајш на некој расипана храна,мастика шо со ја нашол на земја или нешш такво??
за мене ВИСТИНА...
Не ти се лутам брееее. И се немам усрамено :pos:
Синко тис е допага Играчница?

Не ти се лутам брееее. И се немам усрамено :pos:
Синко тис е допага Играчница?
мене дали ми се допаѓа??ако е до мене играчницава е најзакон посебно ова игра...:pos2::pos2::pos2:а гема како се викаш ако не тајна?

13 години е:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ти бе Мали, како се викаш??
Вистина за мене
Борче Танчев!

Ех мали!Абе јас и ти иста генерација сме:smir:

ја познаваш ДиипПрп'л

Мики...Мило ми е :pos2::pos2::pos2:еве ти вистина и дајте и вие по една за мене:pos2::pos2:
за Фроси:vozbud:дали имаш пробано цигара или алкохол...ама ВИСТИНА:pos2::pos2:
а за тебе шампион...прво барем дај кажи како се викаш да не ти го пишувам цело име:pos2::pos2:и тебе ти имам поставено ама ти не ми одговори види погоре...
ПС ффросс...она песнана шо си ја ставила од Израел е стварно уба...ја сакав та да победи:pos2::pos2:ако те викам вака?не ми е мн убо гема да те викам:vozbud:

шо сум мал бе...:vozbud::vozbud::vozbud:сеа че прам 14 години ц ц ц ц:pos2:

Да бе фнуче, иста генерација сме. Знам га на Дип Прпл!! Зашо?:pipi:
Дајте вистина
ТАка си питав,анче знам дека сте роднина!

Шо оценки имаш у школо???

ајде мала и ти на мене една вистина

Мики...Мило ми е :pos2::pos2::pos2:еве ти вистина и дајте и вие по една за мене:pos2::pos2:
за Фроси:vozbud:дали имаш пробано цигара или алкохол...ама ВИСТИНА:pos2::pos2:
а за тебе шампион...прво барем дај кажи како се викаш да не ти го пишувам цело име:pos2::pos2:и тебе ти имам поставено ама ти не ми одговори види погоре...
ПС ффросс...она песнана шо си ја ставила од Израел е стварно уба...ја сакав та да победи:pos2::pos2:ако те викам вака?не ми е мн убо гема да те викам:vozbud:

шо сум мал бе...:vozbud::vozbud::vozbud:сеа че прам 14 години ц ц ц ц:pos2:
Имам пробано алкохол ! А ти можеш да ме викаш Фросина или гема , Како ти еполесно оти нејкам кратенки од името ми.

ТАка си питав,анче знам дека сте роднина!

Шо оценки имаш у школо???

ајде мала и ти на мене една вистина
Всичкиите петорици !!
За тебе мали вистина: Од дек га знааш на Братучеда мИ?

Имам пробано алкохол ! А ти можеш да ме викаш Фросина или гема , Како ти еполесно оти нејкам кратенки од името ми.
важи бе....:vozbud::vozbud:дајте вистина...предизвик нејчам...че ми речите да напишам на некој форум дека сум педер или нешш полошо зато вистина:pos2::pos2:

Всичкиите петорици !!
За тебе мали вистина: Од дек га знааш на Братучеда мИ?
Ха иам на МСН!!!

ај дај ми пак вистина

важи бе....:vozbud::vozbud:дајте вистина...предизвик нејчам...че ми речите да напишам на некој форум дека сум педер или нешш полошо зато вистина:pos2::pos2:
Имаш симпатија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom