Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас че те прашуем! Вистина или предизвик сакаш??:pipi:
аи чек да те прашам неш....абе шо му е на ова...урл пишувам за сликата...и не ја дава ко че напишам коментар:nerv::nerv:а иначе урл-то го зеам со имаге шак....преку него прам урл

аи чек да те прашам неш....абе шо му е на ова...урл пишувам за сликата...и не ја дава ко че напишам коментар:nerv::nerv:а иначе урл-то го зеам со имаге шак....преку него прам урл
Па имаш едно иконче со сликиче на него од планина и сонце во жолта и сифкаста боја и таму клкнеш и пишуваш урл-то. и ке ти излези
Инаку за слика во комантар збориш така?

Па имаш едно иконче со сликиче на него од планина и сонце во жолта и сифкаста боја и таму клкнеш и пишуваш урл-то. и ке ти излези
Инаку за слика во комантар збориш така?
а чек кај има слика со планина сонце....????а то во коментар...мислам...ете на пример како кај тебе ко че пишиш неш...и кај то гемма аткинсон дава сликче:toe:

е кај мене нема сликче:nesvest:

а чек кај има слика со планина сонце....????а то во коментар...мислам...ете на пример како кај тебе ко че пишиш неш...и кај то гемма аткинсон дава сликче:toe:

е кај мене нема сликче:nesvest:
Оди во Користнички панел---> Измени аватар-->И таму треба да го напишеш урлто

Седмо ли си?? Дај за мене една вистина!
Да...досадно е 7мо:jaj:чек еве ти и за тебе една вистина
Дали дури те испрашувале на училиште имаш прднато и од срам пропаднато вземја:vozbud:бтв фала мн:icon_redfа колку години имаше ти?

Mikiyo San напиша:
Да...досадно е 7мо:jaj:чек еве ти и за тебе една вистина
Дали дури те испрашувале на училиште имаш прднато и од срам пропаднато вземја:vozbud:бтв фала мн:icon_redfа колку години имаше ти?
чек пошо прашајнево не е мн...погодно:pos2:да те прашам неш друго и после за мене В...Од кај си???ама вистина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom