Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па мислам дека беше нешто за Хормони и хормонска регулација!
Вистина за мене?:smir:
Omilen фудбалер??Шо мјузик слушаш бре????
Ај и за мене една вистина.
Се живо и дивоШо мјузик слушаш бре????
Ај и за мене една вистина.
Ееее да де и после да го носам дрогба на аватарЗошто не кажеш предизвик?
Јас че те прашуем! Вистина или предизвик сакаш??Ај и ја играмкој че ме прашуе???
дај ајде вистина...Јас че те прашуем! Вистина или предизвик сакаш??![]()
Колкаф си? јас сакам вистинадај ајде вистина...
аи чек да те прашам неш....абе шо му е на ова...урл пишувам за сликата...и не ја дава ко че напишам коментар:nerv::nerv:а иначе урл-то го зеам со имаге шак....преку него прам урлЈас че те прашуем! Вистина или предизвик сакаш??![]()
Па имаш едно иконче со сликиче на него од планина и сонце во жолта и сифкаста боја и таму клкнеш и пишуваш урл-то. и ке ти излезиаи чек да те прашам неш....абе шо му е на ова...урл пишувам за сликата...и не ја дава ко че напишам коментар:nerv::nerv:а иначе урл-то го зеам со имаге шак....преку него прам урл
а чек кај има слика со планина сонце....????а то во коментар...мислам...ете на пример како кај тебе ко че пишиш неш...и кај то гемма аткинсон дава сликчеПа имаш едно иконче со сликиче на него од планина и сонце во жолта и сифкаста боја и таму клкнеш и пишуваш урл-то. и ке ти излези
Инаку за слика во комантар збориш така?
Оди во Користнички панел---> Измени аватар-->И таму треба да го напишеш урлтоа чек кај има слика со планина сонце....????а то во коментар...мислам...ете на пример како кај тебе ко че пишиш неш...и кај то гемма аткинсон дава сликче
е кај мене нема сликче:nesvest:
ај ако туку да се вратиме на темаваОди во Користнички панел---> Измени аватар-->И таму треба да го напишеш урлто
Седмо ли си?? Дај за мене една вистина!ај ако туку да се вратиме на темава13 иам....
Да...досадно е 7мо:jaj:чек еве ти и за тебе една вистинаСедмо ли си?? Дај за мене една вистина!
чек пошо прашајнево не е мн...погодно:pos2:да те прашам неш друго и после за мене В...Од кај си???ама вистинаMikiyo San напиша:Да...досадно е 7мо:jaj:чек еве ти и за тебе една вистина
Дали дури те испрашувале на училиште имаш прднато и од срам пропаднато вземјабтв фала мн:icon_redfа колку години имаше ти?