БУГАРИТЕ ВООРУЖЕНИ ВО СРЕД МАКЕДОНИЈА

Статус
Затворена за нови мислења.
ТУЖБА! ТУЖБА! ТУЖБА!
images

:vozbud::vozbud::vozbud:

Денеска сме 21.11.2008. Излегува дека ако тој еден струмичанец не се сретнал со Македонцки ке сме ја немале ова информација. Пошто на ТВ вести и дневниот печат ја немаше. Или , можеби, јас сум ја испуштил.

ЗНАЕШ ШТО ИЗЛЕГУВА?

ИЗЛЕГУВА ДЕКА СТЕ ГЛУПИ КО СЛАМА...ВЕ ИМАМЕ НА СЛИКА КАКО КРШИТЕ ЕДЕН ТОН МЕГУНАРОДНИ ДРЖАВНИ И НАТО ЗАКОНИ И ПРОПИСИ

мегународен инцидент сервиран од ваша страна...:vozbud::vozbud::vozbud:

ЗНАЕШ ШТО ИЗЛЕГУВА?

ИЗЛЕГУВА ДЕКА СТЕ ГЛУПИ КО СЛАМА...ВЕ ИМАМЕ НА СЛИКА КАКО КРШИТЕ ЕДЕН ТОН МЕГУНАРОДНИ ДРЖАВНИ И НАТО ЗАКОНИ И ПРОПИСИ

мегународен инцидент сервиран од ваша страна...:vozbud::vozbud::vozbud:
Кој тоа “ ве имаме“ !?!?. Некоја параполициска структура која работи вон контролата на нашето МВР и МНР?:helou:

Женевската конвенциja прочети.
??? Tи ова сериозен си бе... Со кој дел од женевска конвенција туѓа војска има право да парадира со полно оружје во друга држава бе?

Прва светска воjна нема уште фашисти.
Хах... централни сили... ти одговара?

А и што е разликата во тоа?

Кој тоа “ ве имаме“ !?!?. Некоја параполициска структура која работи вон контролата на нашето МВР и МНР?:helou:

не бе христо не се тревожи..мислев како народ, како држава....

не бе христо не се тревожи..мислев како народ, како држава....

Ако си мислел “ како народ, како држава...“, зарем мислиш дека такво чевствување со присаство на странски војници, плус со оружје ке минало без знаење и одобрение на македонските власти, кои,нели, сега го презентираат нашиот народ и нашата држава?

Заштото се однесува точно за военните гробишта.:smir:

Oстанува фактот дека Македонците пак ќе се мочаат на туѓите гробишта,без разлика колку да се трудат окупаторите да ги уредат,окупаторските туѓи воени гробишта ние ќе си ги користиме само како јавни клозети.Впрочем го имаме тоа право и никој не може да ни го одземе.:toe:

Абе поклони се, искажи почит, заблагодари се на домаќинот и оди си.
Аман више, ја само фрустрации гледам, ништо друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom