Ха, ха, ха. Смешен си? - НЕ!
Инаку на темата. Не се согласувам дека е курвинска. Се зависи од тоа што и како си комбинирал. Имам црвена ролка на пример, не гледам курвинско ама баш ништо во ролка.
Логикава ти вришти и нема врска со реалноста како прво. Ти текнало дека некој едноставно носи црвено затоа што на таа особа и стои убаво таа боја?А смешен сум, ама ја кажувма вистината. Самото шминкање е порака за сех и црвената боја тоа го пренесува ан машките дека ти сакаш сех. и затоа сите вие девојки во својот живот сте имале повеќе момчиња со кои сте имале сех со самото тоа станувате курви.
Логикава ти вришти и нема врска со реалноста како прво. Ти текнало дека некој едноставно носи црвено затоа што на таа особа и стои убаво таа боја?
Воопшто ова ти што го пиша не ме допре ни најмалку, зашто воопшто не се пронаоѓам во твоето мислење, само ти кажувам дека мислењето ти е забегано од реалноста. Машките што носат црвено исто така се курви?Аааа сега се вадиш дека ти носиш црвено, нели? Тоа мене отсекогаш ме интересирало зашто жените не сакаат да признаат и многу се лутат ако им кажеш курва а факат е вистина. Значи сепак во право биле кога викаат дека вистината боли.
Воопшто ова ти што го пиша не ме допре ни најмалку, зашто воопшто не се пронаоѓам во твоето мислење, само ти кажувам дека мислењето ти е забегано од реалноста. Машките што носат црвено исто така се курви?
Знаеш има една добра на англиски...Сите жени се курви :helou:
Знаеш има една добра на англиски...
My mother never got the irony when she called me son of a bitch
т.е во случајов Zote никако да ја сфати иронијата во тоа што го кажа... позз си ги татковците.
Гледаш дека не се сите.Не разбирам добро англиски, но сите жени се курви само мојата мајка не е.
А мајка ти во кој род ја ставаш?Не разбирам добро англиски, но сите жени се курви само мојата мајка не е.
Izvini majko ama i ti si zena:smir:Сите жени се курви :helou: