- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Па штом ке е присутен и министерот, тогаш ова е средба мегу владата (Министерот за Образование) и СОНК.И министерот ќе е присутен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па штом ке е присутен и министерот, тогаш ова е средба мегу владата (Министерот за Образование) и СОНК.И министерот ќе е присутен.
Не видов дали е пишано на некоја од претходните страни, но ајде да го кажам ова: Во 22 часот е започнат состанок мегу владата и СОНК на кој се разговара во врска со штрајкот. Ако се договорат, од утре ке се оди на школо, а ако не се договорат, штрајкот ке продолжи.
И министерот ќе е присутен.
Вонредната седница ќе биде меѓу членовите на советот на Сонк и да поканет е министерот за образование Перо Стојановски кој би требало не се знае да присуствува бидејки бил еден од главниот вршител на притисок врз штрајкувачите.
По се изгледа нема и утре да се учи вечерва ќе се дискутира за притисоците па ќе видиме.
Од твоја уста во божји уши.
Барем уште утре да не учиме.
Абе ај чим сме почнале да неидеме у школо бар цела недела да ја прогураме...Јас така мислам барем уште утре нема да ги чепкаат а да утре ќе се донесе одлуката деќа ќе им ги покачат платите и од задутре сите нашколо![]()
Напишано од rosoneri на темата Оф топик: На состанокот одлучиле: Сонк го прекинува штрајкот поради малата бројка на школи кои штрајкуваат. Утре учениците продолжуваат да одат редовно на училиште со одржување на настава....
дали е сериозен или не неам појма нападнете го него...
Едит: се шалел
Добро, јас мислам дека ја извршив мојата модераторска должност и ве опоменав. Ако добиете ПП со прекршок како новогодишен подарок од мене, не бидете изненадени.