Што кога ТОЈ се плаши од секс?

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
Штоооо?Да бидеш сигурен дека ја сакаш??Сеа сакаш да ми кажеш дека ако ти се пружи добра шанса со некоја девојка,ти нема да ја удриш само затоа што не ја сакаш?Извини вака ама дечко тебе Господ нека ти е на помош:toe:
фала многу јебо, шо си засекиран за мене, али не треба зашо ја за раѕлика од тебе и таквите ко тебе сум презаситен...па можеби барам у сексот нешто као чуства, љубов, страст, припадност...абе шо да ви кажуем...тоа се возвишени ствари што некои никад нема да ги достигнат, зашто некои поспоро некои побрзо а некои никад нема да научат

ПС.апелирам до модераторот да ги брише, диретните провокации,,,благодарам да го подарам:smir:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Штоооо?Да бидеш сигурен дека ја сакаш??Сеа сакаш да ми кажеш дека ако ти се пружи добра шанса со некоја девојка,ти нема да ја удриш само затоа што не ја сакаш?Извини вака ама дечко тебе Господ нека ти е на помош:toe:
Е добро де , можеби несака да има сексуални односи без емоции .
Безразлика колку е куродигачка типката , сепак можеби несака ако не чувствува ништо према неа .
Не ебат сите чисто на хормонална база :helou:

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
Е добро де , можеби несака да има сексуални односи без емоции .
Безразлика колку е куродигачка типката , сепак можеби несака ако не чувствува ништо према неа .
Не ебат сите чисто на хормонална база :helou:
па нормално бе, :helou:

така а не сеа ке ми се групираат тука со лични навреди и провокации демек, ај сеа мангупи сме му го дудламе не некој админ и тоа ни дава за право да реметиме божемски, па овие па уште селективно бришат...изглеа као мала група буљашчиња да се собрала и лечи комплекси тука...цврцццццццццц...полтрончиња...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Абе куро не е на пато најден. Ако си грда како пес да не те чуди како можи да се плаши ТОЈ од секс.

Пошто има 2 типа на девојки ко ќе се збора на ова тема, ебливи и неебливи.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Абе куро не е на пато најден. Ако си грда како пес да не те чуди како можи да се плаши ТОЈ од секс.

Пошто има 2 типа на девојки ко ќе се збора на ова тема, ебливи и неебливи.
priatele zabluda teska
ps;pola kilo rakija u temnica ima med da ti se vidi:toe:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
priatele zabluda teska
ps;pola kilo rakija u temnica ima med da ti se vidi:toe:
Ама пак ќе ти речам јас тебе пријателе. Куро не е на пато најден.

Е сеа ти земи ЛСД ко така и нема потреба воопшто од жени, трипај орги.

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
нот ет ол,

причината би била повеке, од личен карактер или од избор на време и место...ја лично прв пут коа би имал секс со некоја цура, едно шо би требало да сум сигурен дека ја сакам а друго и богами ке го направам тоа со стил, као шо треба...зашо викаат добро ебавање'+дуго секавање

тенкј ју, анд спенк ју:tv:

@Crazy in ...

thats right my dearest, all in good time
секако.не е никој робот да има секс било кога и со било која,на сите има е важен тој чин.не е важно само да ја плеснеш битно е и чуството и љубовта:pipi:

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Свашта...каква тема...???!!!
Ако тој се плаши........ќе се најде некој кој нема да се плаши...:pos2:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
ако се плаши викнетеме мене:toe:јас не се плашам:)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Ама пак ќе ти речам јас тебе пријателе. Куро не е на пато најден.

Е сеа ти земи ЛСД ко така и нема потреба воопшто од жени, трипај орги.
priatele mojot komentar bese vo vrska so grdite zeni.....
zborot mi bese deka nema grda zena.....
a jas ce ti recam deka so ovoj pamet dolgo ce se druzis so desanka sakic i mica levica....:toe:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
a jas ce ti recam deka so ovoj pamet dolgo ce se druzis so desanka sakic i mica levica....:toe:
Е сеа и ти шо терсене чоек си. Мора и за тебе да има барем една нееблива жена, да не ти давам линкој сеа да повраќаш на екран.

Критериумот кај секој е различен, ете гледам кај тебе е многу флексибилен. А на Милева и Десанка никогаш нема да му се скарам, жените се менват во живото, ама овие две те пратат вечно. Размисли малце. :pos2:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949

Епа и ја долго време живеев со едно мото “ од бирача нема јебача“ али сега не е така, со тек на време се менуваат стварите.

Д

Демијан

Гостин
Абе ајде! Нема грда жена а? Знам како викаат "добар к*р пи*ка не бира" да тоа е така ама се разбира дека има и некои граници.

Kajgana Shop

На врв Bottom