Како бе така блек сакаш а дет нејќеш? Срам те било...... најмногу хеви..ама сакам блек..сакам треш....сакам спид..нејќум дет...ај донт ноу вај
Уште почудно е шо сакат треш а нејќит дет,остај блекот...Како бе така блек сакаш а дет нејќеш? Срам те било....
Поштуем speed. А посебно Agent Steel. За сите што им ги немаат слушано првите два албума, Skeptics Apocalypse и Unstoppable Force - слушнете ги, нема да се заебете.pocnav da slusam speed zakon e
Brat ne ti gi citam tie whikipedia i dr sranja mnogu!!A brat za metalcoreto izvini...ama melodic metalcore se razlikuva od metalcoreto so znacitelen stepen....sega ne mi se pravi nekoj pich ako sviris vo nekoj melodeath band li bese sto znam......ama vkluci uvo i slusni deka e melodic metalcore +christian....pozzO'rly?!?! А кај прочита така? На Википедиа или они така се класифицираат? Брат металкор е друго, мелодичен или не нема везе. Ова може има ептен малце, али главно е емо нумерава.
Brat metalcore = barem 70% metal + ostalo hardcore punk.....a sega zaebi vo pesnata ima i christian metal......te stavi go sega 90 % metal......kako sto kaza metalcore ne e metal...nego hybrid od HM/HCP ali brat...metalot dominira vo metalcoreto. Zatoa smetam deka postot treba da se prifati na ovaa tema...pesnata e 90% metal.....bez bistrenje pozzРазбирал не разбирал, кога ке сфатите дека металкорот не е метал тогаш ке имаме попаметна омладина што ке троши ваздух на метал, а не на квази метал. Сметај ми го претходниот пост како споделено знаење и сконцетрирај се на коментарот за да го разглобиш дебилитетот во песната што ја постави.
пер како моеш да слушнеш дека е christian??? тоа е у текстот пер не у музиката:helou:Brat ne ti gi citam tie whikipedia i dr sranja mnogu!!A brat za metalcoreto izvini...ama melodic metalcore se razlikuva od metalcoreto so znacitelen stepen....sega ne mi se pravi nekoj pich ako sviris vo nekoj melodeath band li bese sto znam......ama vkluci uvo i slusni deka e melodic metalcore +christian....pozz
Овој металкор што е тука пуштен и шо беше предмет на расправијата е понов и изобличен металкор. Правиот металкор е настанат од треш металот, преку пост-треш (или грув метал, иф ју вил). Поим за правиот металкор ти се Lamb Of God и они немаат везе со избледени фармерки или шминки и ланци...тоа е последен моден тач кај новите металкорци шо го мешаат со емо елементи и го праат крш. Ди енд.
Имаш вакви повеќе видеа. Изобличување на перфектна музичка величина како death metal, во Metalcore од идиоти како што се во видеото твое (за имиџот нејќам да зборам иако е идиотски шишкаст, тоа е индивидуална желба), има многу дебилност во истото видео. Настрана вокали лоши, што е карактеристика за 97,9 посто од металкор бендовите, музички се ептен одбегнати од death metalot, во ептен негативна смисла..., ставаат некои паузи меѓу строфи кои што палат за шуткање кај тинејџери. . . имаат шишки со шминка на очите и ланци кои што ги носат на фабрички избледени фармерки и тесни маички и дуксери. Што повеќе треба од овие карактерстики и видеата за да се увиди де-еволуцијата во металот наречена металкор?
Melodic death-от е злоупотребен во овој процес. . .
златна компилација