Што метал најмногу слушате?

Кој метал правец најмногу го слушате?

• Вкупно гласачи
    247

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
На пример Kobi од бендот што ти е у потпис има бољи граул од 99 посто од металкор вокалите :P

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
posto uste na vremeto slusav Kreator, Tankard, Sodom, Cranium,Darkness, Destruction,Exodus,Slayer, Exploited, Suicidal Tendencies, DRI, Extreme Noise terror, Napalm death... i takvi stvari, i sega si slusam isti grupi, poveke speed thrash metal punk, ama edino od metal ne mi se sviga nu metal ko korn i Slipknot takvi. Cak i Viking metal mi se sviga. abe mokna muzika.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Вокално у никој случај не ја заслужуваат. А музички, Suicide подобри се. :)
И мене Суисајд ми се помили, но искрено, Диспајзд Ајкн бришат под со нив музички :) Првиве се напиздени мара-фанатици и ми се чини дека се повеќе бенд за живо, напнати и напиздени :) Башка, сериозно не ти се свиѓа Мич на вокали? Ѕвер е малиот.
Али Despised се врвот. Многу интелигентни деца :) Најдобар Pig Squeal на свет има едниот од вокалите :)
Мешуга, брафо за бендоиве шо си му ги препорачал еј :) Кис4е
Гижо, ко ќе си расположен покрај веќеспоменативе обавезно преслушај нешто од Born of Osiris и The Faceless. Ако овие бендови не допрат до тебе, тогаш те прогласувам за смртно алергичен на метал/дет кор :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Преферирам треш - Slayer а понекогаш и хеви метал - Metallica

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
И мене Суисајд ми се помили, но искрено, Диспајзд Ајкн бришат под со нив музички :) Првиве се напиздени мара-фанатици и ми се чини дека се повеќе бенд за живо, напнати и напиздени :) Башка, сериозно не ти се свиѓа Мич на вокали? Ѕвер е малиот.
Али Despised се врвот. Многу интелигентни деца :) Најдобар Pig Squeal на свет има едниот од вокалите :)
Мешуга, брафо за бендоиве шо си му ги препорачал еј :) Кис4е
Гижо, ко ќе си расположен покрај веќеспоменативе обавезно преслушај нешто од Born of Osiris и The Faceless. Ако овие бендови не допрат до тебе, тогаш те прогласувам за смртно алергичен на метал/дет кор :)
Born of Osiris - e Исклучок и од металкорот, така да овој бенд лесно поминува ем вокално, ем музички :)

а The Faceless - ко прво не е баш металкор, ама како и да е не ми се доапаѓа.

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Сите освен спид и готик, а гласав за дет метал дека последниве месеци само дет слушам :zver::zlo: :icon_evil

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Хеви...али не ги изоставам останатите.
Gore Grind ми е срање дефинитивно

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Најмногу слушам Death и Trash. Heavy, Doom, Gothic :D не слушам воопшто

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Death најмногу цепам кога е метал во прашање...

Kajgana Shop

На врв Bottom