Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Ова више не е снег, ова мрас. Опасно е на минус да заврне, дури тогаш кај ќе ни е крајот. Ни со кола, ни пешки, ни основни намирници..

Ај нека дојде пролет више...убаво, убаво ама пролетта е уште поубава :)

Мене не ми е лошо кога врне снег, лошо е кога не мрзне вака. Демек има сонце, ама ко Кока Кола реклама сме: прва се замрзнав, прва се замрзнав :vozbud:

п.с. уште ме држи расположението од вчера :pos:

Охрид сонце пукат а снег ТУРВИТ

20763_1156424805349_1669591382_30383236_3495179_n.jpg

20132_1288708173883_1115552551_30894171_8197860_n.jpg

sexy_leather_girl_snow_stuck_snow_chains_021.jpg

абе у пм нека заврне малце снег зошто ко што е ладно утре улицине цели лед ќе бидат тоа има да се паѓа на гз на велико! :vozbud:
сега не да се лизга не па ако продолжи вака ко стакло ќе биде...

абе у пм нека заврне малце снег зошто ко што е ладно утре улицине цели лед ќе бидат тоа има да се паѓа на гз на велико! :vozbud:
сега не да се лизга не па ако продолжи вака ко стакло ќе биде...

Утре пак ќе врне снег, а од недела па натаму ќе се затопли.

леле -18 у пм :ija::nesvest:
шо е ова ебате поладно надвор него у фрижидер :pos2:

Јас па будала низ Аеродром на ова смрзнатово време со точак отидов да си ги барам клучевите (ме мрзеше пешки не за друго :toe:) и од дома до Бисер и назад едно 5 пати може се утепав(лизнав)....Многу е ладно надвор не се трпи веќе:nenene:

леле -18 у пм :ija::nesvest:
шо е ова ебате поладно надвор него у фрижидер :pos2:

уште не си бил во Русија да видиш што е ладно. Имам снашка од таму, сега е тука и ужива во времево што го имаме ние :)

Се топи снегов , кај е мразот сега :pos2: ... ладно = несакаме ..,потопло = калакурница од лигав снег и вирови ...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom