Н
'Никола'
Гостин
Ако дојш на Плетвар нагоре да ме влечиш.санката под тебе мајчин и трк наваму
Ако дојш на Плетвар нагоре да ме влечиш.санката под тебе мајчин и трк наваму
Че го почекаме, и шлеп оттаму :wink:не го лажи ќе се зафркне наму по плетвар горниште е :pos2:
хах зашо? тебе колата да не не ти оди на снег? ја обожавам да возам по снегФак, нема утре одење со кола на факс
Само од тој аспект не сакам да се разврне снег, нека почека до распуст па во јануари слободно нека се распука
не бе не верувам... декември е мајку му ваљда не ги изненади овој снег башка најавуваа дека ке врне снег едно 2 3 дена уше пред да падне овојВе молам утре да слушате вести за како Македонија пат се оправдува дека се изненадени.....
не бе не верувам... декември е мајку му ваљда не ги изненади овој снег башка најавуваа дека ке врне снег едно 2 3 дена уше пред да падне овојВе молам утре да слушате вести за како Македонија пат се оправдува дека се изненадени.....
шо бе не, е ај ќе видишне бе не верувам... декември е мајку му ваљда не ги изненади овој снег башка најавуваа дека ке врне снег едно 2 3 дена уше пред да падне овој
не бе не ми се верува.. ма да со нашава држава се е могуче.. ај баш ке видимешо бе не, е ај ќе видиш
Абе колата оди, ама ја неам баш искуство со возење по снег и не сакам да ја слупам во некој пред мене ако ми излизгахах зашо? тебе колата да не не ти оди на снег? ја обожавам да возам по снег
тој што не пробал никогаш нема да знае.. така да земи си колата ке си возиш полека (ке се прилагодиш према патот) и немаш гајле... ако вака ти се плашиш секое паѓање снег ке чекаш автобус?Абе колата оди, ама ја неам баш искуство со возење по снег и не сакам да ја слупам во некој пред мене ако ми излизга
А и како што рече Joey и јас сум убеден дека Македонија пат ќе бидат изненадени како и секоја година. Колку и да се најавува снегот, тие секогаш првиот ден им треба пола ден за да почнат да ги чистат улиците.