Снег

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.676
сакам да кажам бело е се...побелееееееееее ......уште малку ке барам друштво за снешко да правиме лалал

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Јас затоа си излагам почесто на цигара, не излегов 2 саати и дамла ме удри ко видов сега.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Фак, нема утре одење со кола на факс :)

Само од тој аспект не сакам да се разврне снег, нека почека до распуст па во јануари слободно нека се распука :)
хах зашо? тебе колата да не не ти оди на снег? ја обожавам да возам по снег :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ве молам утре да слушате вести за како Македонија пат се оправдува дека се изненадени.....

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ве молам утре да слушате вести за како Македонија пат се оправдува дека се изненадени.....
не бе не верувам... декември е мајку му ваљда не ги изненади овој снег :) башка најавуваа дека ке врне снег едно 2 3 дена уше пред да падне овој :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
не бе не верувам... декември е мајку му ваљда не ги изненади овој снег :) башка најавуваа дека ке врне снег едно 2 3 дена уше пред да падне овој :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
шо бе не, е ај ќе видиш :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Јас битно му се изнарадував на снегот,па од утре ќе му ја мислам како ќе одам на факс :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
ООООООООООООООООООООООо ја го бе и у Штип дојдело ......сеа дигам ролетната и оп снег..... Nice!!!!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
хах зашо? тебе колата да не не ти оди на снег? ја обожавам да возам по снег :)
Абе колата оди, ама ја неам баш искуство со возење по снег и не сакам да ја слупам во некој пред мене ако ми излизга :)

А и како што рече Joey и јас сум убеден дека Македонија пат ќе бидат изненадени како и секоја година. Колку и да се најавува снегот, тие секогаш првиот ден им треба пола ден за да почнат да ги чистат улиците.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Абе колата оди, ама ја неам баш искуство со возење по снег и не сакам да ја слупам во некој пред мене ако ми излизга :)

А и како што рече Joey и јас сум убеден дека Македонија пат ќе бидат изненадени како и секоја година. Колку и да се најавува снегот, тие секогаш првиот ден им треба пола ден за да почнат да ги чистат улиците.
тој што не пробал никогаш нема да знае.. така да земи си колата ке си возиш полека (ке се прилагодиш према патот) и немаш гајле... ако вака ти се плашиш секое паѓање снег ке чекаш автобус?
П.С ете сеа ако немаш попаметна работа нека падне уше малце снег па вежбај се додека се празни улициве :)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
најссссссссссс.. :aplauz:
ако продолжи вака незнам како ќе дојде професоров од Битола до Велес сабајле преку плетвар.

Kajgana Shop

На врв Bottom