Н
'Никола'
Гостин
Ако дојш на Плетвар нагоре да ме влечиш.санката под тебе мајчин и трк наваму![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ако дојш на Плетвар нагоре да ме влечиш.санката под тебе мајчин и трк наваму![]()
Че го почекаме, и шлеп оттаму :wink:не го лажи ќе се зафркне наму по плетвар горниште е :pos2:
хах зашо? тебе колата да не не ти оди на снег? ја обожавам да возам по снегФак, нема утре одење со кола на факс![]()
Само од тој аспект не сакам да се разврне снег, нека почека до распуст па во јануари слободно нека се распука![]()
не бе не верувам... декември е мајку му ваљда не ги изненади овој снегВе молам утре да слушате вести за како Македонија пат се оправдува дека се изненадени.....
не бе не верувам... декември е мајку му ваљда не ги изненади овој снегВе молам утре да слушате вести за како Македонија пат се оправдува дека се изненадени.....
шо бе не, е ај ќе видишне бе не верувам... декември е мајку му ваљда не ги изненади овој снегбашка најавуваа дека ке врне снег едно 2 3 дена уше пред да падне овој
![]()
не бе не ми се верува.. ма да со нашава држава се е могуче.. ај баш ке видимешо бе не, е ај ќе видиш![]()
Абе колата оди, ама ја неам баш искуство со возење по снег и не сакам да ја слупам во некој пред мене ако ми излизгахах зашо? тебе колата да не не ти оди на снег? ја обожавам да возам по снег![]()
тој што не пробал никогаш нема да знае.. така да земи си колата ке си возиш полека (ке се прилагодиш према патот) и немаш гајле... ако вака ти се плашиш секое паѓање снег ке чекаш автобус?Абе колата оди, ама ја неам баш искуство со возење по снег и не сакам да ја слупам во некој пред мене ако ми излизга
А и како што рече Joey и јас сум убеден дека Македонија пат ќе бидат изненадени како и секоја година. Колку и да се најавува снегот, тие секогаш првиот ден им треба пола ден за да почнат да ги чистат улиците.