Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a sto bese toa?ako ne veto na sto ti liciХмммм сумњиво ми е некако ова со ветово,а којзнае може и гејците да не ни ставиле вето,оти нели владата имаше спремни некој мерки ако во случај гејците ни лупнат вето.Ја не гледам конкретно нешто превземено од владата сем оваа тужба иако таа не стоеше во тогашните контра мерки ,така да можно е и да немало вето од гејците![]()
a sto bese toa?ako ne veto na sto ti lici:pos2::pos2:
hahaha vi moze da sakate da ste makedonci zasto nemate antika i vasata istorija pocnuva od 15 vek. kako doselenici od tataristan:pos2:ili tataro mongolsko pleme .pred kirliciata da ja upotrebuvate zavivavte kako kucinja a i deneska paganskiot obicaj vo bulgarie dase zapali zivo kuceНИштО НЕМА ДА НАПРАВИТЕ ОДИ ДА ЦЕЛУВАТЕ Р'КА НА МАјКА БУЛГАРИја.
Т'ПИ И ПРОСТИ СКОПСКИ ПОЛИТИЧАРИ , јуГОСЛАВСКИ ИСТОРИЧАРИ И МЕКЕРЕТА НА ТИТО.
KAKO SAKAS KAZIGO, SEPAK E ZABRANA ZA VLEZ VO NATO ALIJANSA.KAKO I DA GO VRTIS ZABRANATA E I VETO.:helou:Па не знам ,затоа и прашам дали гејците ни лупнаа вето или не? Еве ти што мислиш?
iskam date pitma .kak se kazvas na tatarski , zboruvas li tatarski mongolski.ХУНЗАТА , НА МАјКА МУ ХУНТАТА.
АЛ.ВЕЛИКИ БИЛ ТјаХНА КР'В - СМЕШНИ ИДИОТИ. КАЧВАМ СИ ГИ КУРОТ.
KAKO SAKAS KAZIGO, SEPAK E ZABRANA ZA VLEZ VO NATO ALIJANSA.KAKO I DA GO VRTIS ZABRANATA E I VETO.:helou:
KAKO SAKAS KAZIGO, SEPAK E ZABRANA ZA VLEZ VO NATO ALIJANSA.KAKO I DA GO VRTIS ZABRANATA E I VETO.:helou:
Па за тоа се тука Турција и Америка :devil3:Лоѓика...
Прво добиваш покана, за Грчка да бапне ВЕТО и да ја поништи таа покана.
Ние, покана не добивме. Грчка немаше потреба да бапне ВЕТО.
Факторот што не добивме покана е Грчка, никој не го спори тоа. Но, не можеш тоа да го докажеш дека алијансата отворено ти вика НИЕ (како алијанса, целокупно, едногласно) одлучивме да не ве поканиме во нашето друштво.
Па сеа ти мисли му ја, лупај груда по форуми,и што сакаш друго.
CEKAJ SEGA PRED CELATA SVETSKA JAVNOST IZLEGUVA BUSH I KAZUVA POKANA KE DOBIJAT ALBANIJA CROATIA I MACEDONIA .I TI SEGA VELIS DEKA NEMA POKANA.hm toa sto alijansata e solidarna so grcija e sosem druga rabota.vnatresnite odnosi vo alijansata se sosema druga rabota.i toa e tema za diskusija .ili nema veto nema ni pokana .ili i ovie i onie glumea svetska politikaЛоѓика...
Прво добиваш покана, за Грчка да бапне ВЕТО и да ја поништи таа покана.
Ние, покана не добивме. Грчка немаше потреба да бапне ВЕТО.
Факторот што не добивме покана е Грчка, никој не го спори тоа. Но, не можеш тоа да го докажеш дека алијансата отворено ти вика НИЕ (како алијанса, целокупно, едногласно) одлучивме да не ве поканиме во нашето друштво.
Па сеа ти мисли му ја, лупај груда по форуми,и што сакаш друго.