Таа се користи за медицински цели, превенција за свински грип ми беше зимава. Работи со 100 на саат. Убава е за пушачите по пола чашка на гладен стомак. Има да ве исчисти, ни шлајмови ни ништо !Од ореви , може и со адиција на мед.
Вишновка, ама да е одстоена едно 5 години минимум. Јас имам една 7 години и ми остана уште едно шише... абе убавина!Вишновка па тоа вишните после кој мерак го прават мх мх.
Човек повеке ке се опие од нив него од ракијата...пробајте ако немате пробано нема да зажалите!
Таа се користи за медицински цели, превенција за свински грип ми беше зимава. Работи со 100 на саат. Убава е за пушачите по пола чашка на гладен стомак. Има да ве исчисти, ни шлајмови ни ништо !
Абре Џамбо, не е таа за пиење ако не е во името на здравјето!Ја добив пакет на поклон и си ја цуцам за специјални пригоди.Од виски повеќе ми вреди
не магаре не се објаснува тоа нема збор за тоа више од пола кило се напраив статива али утре дента лошо многу цел ден ја осеќав ракијата у стомак тоа е најтапаОд ракија магаре се иам направено :хаха:
tuka nekade sum i jasОд ракија магаре се иам направено :хаха: