Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I jas sum za toa,a ne da se odrabotuva.Toj den treba site masovno da izleguvaat da posadat po nekolku drvja i denot da bide navistina neraboten,ama za site.одлична идеја треба да има повеќе дрва и.....и да не се учи на 19ти :kesa:
Момче младо, има време за расипани викенди. Две години од време на време ми се расипуваше викендот бидејќи ми доаѓаше ред за дежурање на работа.се тоа е одлично...ама делот кој кажува дека ке учиме во сабота ми оди на нерви... мрзам коа така ке ми се расипе викендот..
Е ако де, битно се работи, дај кажи ми дали партиите кои ти ги симпатизираш направиле нешто корисно за државата. Или и тие би сработиле доколку имаат свој расадник.Остваруваме :pos2: за да купуваме дрва од Љуботен со 50% попуст.
Многу од работите кои оваа влада ги направи или идеите кои ги има досега ги симпатизирам. Дали е тоа трансакциска сметка, бруто плата, гонење на криминалци, плукање, пушење и да не набројувам, премногу позитивни работи се случуваат...и се е ок. И не ме интересира дали и колку кој ќе земе од тендер, тоа било, е и ќе биде. Не е тендерот и процентот на крадење наша измислица.Е ако де, битно се работи, дај кажи ми дали партиите кои ти ги симпатизираш направиле нешто корисно за државата. Или и тие би сработиле доколку имаат свој расадник.
Сешто... Само да се мрчело против оние кои сакаат да направат нешто за себе и за луѓето околу нив.
Глеј сега Quark,Aman be, kolku denovi na drvoto ke ima u da go ebam?
A u picku mater, izgleda narednive pet meseci sekoja nedela ke sadime drva.
на крајот на краиштата никој не те тера да садиш.... и сега на 16 жалиш за еден нормален викенд... ке видиме ко ке фркнеш 20... ке жалиш за секој викенд што си го оставил некаде.. вака барем ке направиш нешто паметно за себе, за другите.. башка и никој не те тера со сила... јас те частам кафе на кеј помини си ја средата таму, само аман не мрчиОкау е што ќе садиме дрва and stuff...Али ако не учиме у среда, а после учиме у сабота...не би било тоа исто ако си учиме у среда, па у сабота да си тераме нормален викенд?