Има логика. Ама глупаво креационизмот еднаставно нема логика...
A evolucionimzot "puka" od logika, ne? Samo, za da bide evolucionizmot prifatliv, treba da se aktivira licnata vera...во креационизмот еднаставно нема логика...
Не е точно. Теоријата на еволуција е потврдена од повеќе перспективи. Креационизмот, за почеток, не е ниту научна хипотеза. Да не збориме понатаму.A evolucionimzot "puka" od logika, ne? Samo, za da bide evolucionizmot prifatliv, treba da se aktivira licnata vera...
Ja imas mojata soglasno, kako poveke pati do sega (za razlika od Tebe, normalno...) no jas sum blagodaren na Boga za se sto mi dal pa i za toa koe ne mi go dal.Господ негде дал, негде зел, нели?
лелеее..многу сум бе ...мислев во еволуционизмот нема логика....ги помешав...и јас сум христијанка бтв....faill...A evolucionimzot "puka" od logika, ne? Samo, za da bide evolucionizmot prifatliv, treba da se aktivira licnata vera...
Zosto da nema logika? Bas barav nekoe video sto ne e epten komplicirano a gi opfaka osnovite i gi objasnuva pogresnite sfakanja vo vrska so evolucijata.лелеее..многу сум бе ...мислев во еволуционизмот нема логика....ги помешав...и јас сум христијанка бтв....faill...
во креационизмот еднаставно нема логика...
лелеее..многу сум бе ...мислев во еволуционизмот нема логика....ги помешав...и јас сум христијанка бтв....faill...
па не мислев на ова....мислев на тоа дека ние сме настанале од мајмуни и дека на почеток земјата била со ужасни услови па сме се прилагодиле па не знам ти како евоулирале , дека на почетокот биле глупави и без мозок па некако станале паметни како денес и такви работи......а и за настанокот на светот воопшто мислам дека биг бенг нема логика...Zosto da nema logika? Bas barav nekoe video sto ne e epten komplicirano a gi opfaka osnovite i gi objasnuva pogresnite sfakanja vo vrska so evolucijata.
Gledaj go, kratko e i bas e slikovito. Bi im preporacal na miki1 i corbadzija da go gledaat zosto pojma nemaat.
Прибидејки?па не мислев на ова....мислев на тоа дека ние сме настанале од мајмуни и дека на почеток земјата била со ужасни услови па сме се прилагодиле па не знам ти како евоулирале , дека на почетокот биле глупави и без мозок па некако станале паметни како денес и такви работи......а и за настанокот на светот воопшто мислам дека биг бенг нема логика...
А знаеш што е тоа Биг-бенг?па не мислев на ова....мислев на тоа дека ние сме настанале од мајмуни и дека на почеток земјата била со ужасни услови па сме се прилагодиле па не знам ти како евоулирале , дека на почетокот биле глупави и без мозок па некако станале паметни како денес и такви работи......а и за настанокот на светот воопшто мислам дека биг бенг нема логика...
Dali voopsto go pogledna videoto?па не мислев на ова....мислев на тоа дека ние сме настанале од мајмуни и дека на почеток земјата била со ужасни услови па сме се прилагодиле па не знам ти како евоулирале , дека на почетокот биле глупави и без мозок па некако станале паметни како денес и такви работи......а и за настанокот на светот воопшто мислам дека биг бенг нема логика...
Toa voopsto ne e big beng, koj rece deka univerzumot e sovrsen i odednas stanal takov kakov sto e?ај да не ве цитирам сите....
прибидејки ( хаха ко 1 моја другарка си) шансите дека од 1 експлозија ке се создаде совршенство се исти со шансите јас да мижам и да си штракам по тастатура во ворд и да ја напишам господарот на прстените до точка и запирка.....
и да знам што е биг бенд...
бтв огноотпорен у потпис ме стаи бе :smeshko:
Согласно горе напишаново не да не знаеш туку појма немаш!ај да не ве цитирам сите....
прибидејки ( хаха ко 1 моја другарка си) шансите дека од 1 експлозија ке се создаде совршенство се исти со шансите јас да мижам и да си штракам по тастатура во ворд и да ја напишам господарот на прстените до точка и запирка.....
и да знам што е биг бенд...
бтв огноотпорен у потпис ме стаи бе :smeshko: