Креационизам наспроти еволуционизам

F

Frankie Yale

Гостин
Хахахах Dimetiltriptamine е дрога, како може да биде трол дрогата(то ест лекот) ?
Пардон, Игор=трол=органски портал.

Хахахаха се издаде, иди иди одма кажи му на dback која дрога ја користиш зошто се распрашуваше, еве сега дознавме... Ајде иди побрзо ќе те частам мастика после, ајде.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702

Хахахаха се издаде, иди иди одма кажи му на dback која дрога ја користиш зошто се распрашуваше, еве сега дознавме... Ајде иди побрзо ќе те частам мастика после, ајде.
Аман де, добро....3 страници више го пишуваш ова као ја откри Америка. Знаеме сите дека Дмт е Игор. Сигурна сум и модераторите знаат. Чим уште пишува тука без проблем, значи ОК е

F

Frankie Yale

Гостин
Аман де, добро....3 страници више го пишуваш ова као ја откри Америка. Знаеме сите дека Дмт е Игор. Сигурна сум и модераторите знаат. Чим уште пишува тука без проблем, значи ОК е
Сите знаат освен една личност.
Бреакинг њуз тарарарам татааамммм... Нови контроверзии го тресат нашиот познат деец Игор Цветановски. Дали е тој одговорен за фрапантно зголемениот профит на погребалните претпријатија? Останете со нас по рекламите...
Koj e toj ziti boga ?
Dimethyltryptamine is a psychedelic drug and it fucks up your mind :lud:

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244

Хаххах абе те боли нешто одвнатре во умот а ?
Реалноста е таа што ти ја кажав, нема бегање.

F

Frankie Yale

Гостин
Хаххах абе те боли нешто одвнатре во умот а ?
Реалноста е таа што ти ја кажав, нема бегање.
Перцепцијата на реалноста може да биде пореметена при долготрајна консумација на психотропни дроги :baeh:

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Не, бре, он је природно такав! Него му трип треба да се прибере :)
Не бе баце грешка си, и сам знаеш ама не ти одговараат некои работи па ке ги извитоперуваме.
Нема везе, имало одувек и ќе има такви меѓудругото Јас сум тој што ве тера да бидете такви.
Така да спремен сум бил на сите можни ситуации и пред да се десат. :)

--- надополнето ---

Перцепцијата за реалноста може да биде пореметена при долготрајна конзумација на психотропни дроги :baeh:
Kако би знаел ако не од свое лично искуство.
Ова - :baeh: се употребува до 7 годишна возраст...заклучок немаш повеќе од 7 год.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Може да прашам каква врска има дмт со темава креационизам наспроти еволуција? :toe:

F

Frankie Yale

Гостин
Kако би знаел ако не од свое лично искуство.
Ова - :baeh: се употребува до 7 годишна возраст...заклучок немаш повеќе од 7 год.
Со ваква ли логика дојде до заклучоците за реалноста и животот општо:pos::pos::pos::pos::pos:
Доста бе н-н-н-н-наркоман еден :)

--- надополнето ---

Така да спремен сум бил на сите можни ситуации и пред да се десат. :)
AHahhahaahhahhahahahhahahahaha doooobarrr si dobar! Dnevna doza humor!

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Frankie Yale и ДМТ, Прекинете веќе. лични препукувања продолжете со ПП. Деца!!! Мир малку, ги затрувте темиве со лични препукувања. Ќе ви мавнам по една заушка.

F

Frankie Yale

Гостин
Дури и со такви ботови како тебе, неприкосновени у својата дејност :)
Ja-sam-n-n-n-nnnarkoman.jpg

--- надополнето ---

Frankie Yale и ДМТ, Прекинете веќе. лични препукувања продолжете со ПП. Деца!!! Мир малку, ги затрувте темиве со лични препукувања. Ќе ви мавнам по една заушка.
Ај јас престанувам :)

F

Frankie Yale

Гостин
Че ве пратам во Адот одма, че вријате............ :pos2:
Meне можеби ама дмт нема шанси зошто он е спремен на сите можни ситуации уште пред да се десат. :pos::pos::pos::pos::pos:
Хахахаха леле леле неможам више, ај готово престанувам :)

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Отиде темава јабана... Ако не се исчисти од ова психоделициве, ќе се испооткачиме вака петочки...

Kajgana Shop

На врв Bottom