Креационизам наспроти еволуционизам

F

Frankie Yale

Гостин
Бреакинг њуз тарарарам татааамммм... Нови контроверзии го тресат нашиот познат деец Игор Цветановски. Дали е тој одговорен за фрапантно зголемениот профит на погребалните претпријатија? Останете со нас по рекламите...

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
што има да лажам за годините, не ке ме купвате!!
а оти ти не кажуваш , да не е државна тајна???
Па можам да ти кажам телово колку ми е старо, ама поарно е вака.
Инаку не е битно кој колку год. има инаку егото се прави важно ако е постаро.
Вака повеке шмек има муабетот :)

--- надополнето ---

Бреакинг њуз тарарарам татааамммм... Нови контроверзии го тресат нашиот познат деец Игор Цветановски. Дали е тој одговорен за фрапантно зголемениот профит на погребалните претпријатија? Останете со нас по рекламите...
Koj e toj ziti boga ?

F

Frankie Yale

Гостин
Па можам да ти кажам телово колку ми е старо, ама поарно е вака.
Инаку не е битно кој колку год. има инаку егото се прави важно ако е постаро.
Вака повеке шмек има муабетот :)
Е у пм нова книга за оваа мисла ќе треба да пишуваат.

--- надополнето ---

Koj e toj ziti boga ?
Eдна будала боље да не знаеш. ај поздрав and stay sane :)

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.432
Поени од реакции
5.128
Штом го спомнуеш у секоја втора реченица тогаш мора ти да си поголема будала од него :)
Игорче, знајш дека 2 акаунти се забранети на форумов? Или така побрзо ќе си ги зголемиш коцкичките со репутација?

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Игорче, знајш дека 2 акаунти се забранети на форумов? Или така побрзо ќе си ги зголемиш коцкичките со репутација?
A зошто би користел 2 акаунти ?
И од кај некој ке знае колку акаунти имам, нити имам сратик ИП нити слично.
И на крај на краевите што ве боли курац кој колку акаунти има ?
Или ве беоде у очи нешто хехехехехх

F

Frankie Yale

Гостин
Штом го спомнуеш у секоја втора реченица тогаш мора ти да си поголема будала од него :)
Toa би било невозможно :):):)
A зошто би користел 2 акаунти ?
И од кај некој ке знае колку акаунти имам, нити имам сратик ИП нити слично.
И на крај на краевите што ве боли курац кој колку акаунти има ?
Или ве беоде у очи нешто хехехехехх
Tи зошто си бог, немаш лимит зошто нели бесконечни потенцијали имаш... ;)

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Toa би било невозможно :):):)
Хахахах си чул за опседнатост ?
Tи зошто си бог, немаш лимит зошто нели бесконечни потенцијали имаш... ;)
Не си ме разбрал ама баш ич...за жал.
Хахахахх ама и не очекувам од трол да ме разбере.:helou:

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Си праите журка, на вака сериозна тема, а?

Ај, чим ви се кара, мрш сите кај Чорбаџи на дебата! :P

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.204
Поени од реакции
23.743
слушајте доста заебанци туку дај да фаќаме пријатели тука на форумов. гледате со какви моќни лица битиа безвременски богови си имаме работа.што знаеш се бива можи вака така ке завршиме во пеколот или подолу па ке треба да фаќаме врски.и ко ке те прашат чи си ти кој си кој го знајш од твојот грешен земен живот ние одма од прва ДМТ ЧОРБАЏИЈА ЈОВАН и тн..ке ги викнат на проверка од рајот или погоре ке потврдат и ке не префрлат на следно ниво.затоа да не се караме и навредуваме туку ете попаметните попуштаат.од денешен ден лето господово 2011 јас потполно се сложувам со се што го тврди креационизмот.се друго е ерес и треба да се запали и уништи.ова сакам да ми влезе во досие како доказ дека сум се покајал.јбг се бива ѓаолот ни ора ни копа , туку саде на зло мисли

F

Frankie Yale

Гостин
Си праите журка, на вака сериозна тема, а?

Ај, чим ви се кара, мрш сите кај Чорбаџи на дебата! :P
Да ти кажам право, ми се идеше ама кога го прочитав ова:
Тоа не е еволуција. Ниту природната, ниту вештачката селекција немаат врска со еволуцијата. И 10 милиони години да ги комбинираш влечугите, на ниту еден нивен потомок нема да му се појавам пердуви, крилја, шупливи коски, ниту еден од нив нема да полета и сл.
Се ми се одмили па решив да не одам, зошто вакви "аргументи" ќе треба да слушам :(

слушајте доста заебанци туку дај да фаќаме пријатели тука на форумов. гледате со какви моќни лица битиа безвременски богови си имаме работа.што знаеш се бива можи вака така ке завршиме во пеколот или подолу па ке треба да фаќаме врски.и ко ке те прашат чи си ти кој си кој го знајш од твојот грешен земен живот ние одма од прва ДМТ ЧОРБАЏИЈА ЈОВАН и тн..ке ги викнат на проверка од рајот или погоре ке потврдат и ке не префрлат на следно ниво.затоа да не се караме и навредуваме туку ете попаметните попуштаат.од денешен ден лето господово 2011 јас потполно се сложувам со се што го тврди креационизмот.се друго е ерес и треба да се запали и уништи.ова сакам да ми влезе во досие како доказ дека сум се покајал.јбг се бива ѓаолот ни ора ни копа , туку саде на зло мисли
Јас мислам дека треба по доктрината на дмт да идеш. Он може бог да те направи! Барем така тврди, ништо нема да те кошта да пробаш, зошто да не:pos:

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Дмт=трол=?
Аии и ти испадна органски портал!!! Леле готов си, што ќе правиме сега??? Како може Ошо да ни помогне?
Хахахах Dimetiltriptamine е дрога, како може да биде трол дрогата(то ест лекот) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom