Нема никакви лаги.Дека еволуцијата е лага можеш само да сонуваш. И покажана и докажана е. Ако зборуваме за настанок на живот од нежива материја, тоа е веќе друго прашање.
Дека убедливо најголема лага е креатурата наречена креатор е повеќе од очигледно.
Бидејќи гледаме дека постојано „еволуираш“ (некогаш и назадуваш) во твоите ставови, редно е да не почастиш со изјаснување во кои лаги ти веруваш.
Хаххаха што е работава high-speed current.Абе, ДИБЕК, седни и прочитај. Аман.
Сам си постираш - сам се заебуваш.
Бар да разбираше што читаш.
Ја би се секирал поише за тебе пошто гледам више си се наденал на еден кур.Да, има. Ете, другарми 10 години се ебаваше со оргонски ќебиња, челична волна, оргонски генератори и слични срања, верувајќи дека ќе вози кола без пари, дека реумата ќе му се излечи и дека пари ќе заработи од ништо.
Ене го сеа без заби, без пари и без работа.
А тоа е така дека оргон има насекаде и само чека на тебе бесплатно да го експлоатираш.
Седни бе, уозбили се и земи нешто научи темелно. Макар и религија некоја. Вака, од сајт на сајт, од к*р на к*р, ќе ти пројде животот во игнорантност и „јаки фурки“.
После илуминатите ќе ти бидат криви што ништо не си успеал да направиш со себе.
Иначе зеро поинт енерџи функционира.Да, има. Ете, другарми 10 години се ебаваше со оргонски ќебиња, челична волна, оргонски генератори и слични срања, верувајќи дека ќе вози кола без пари, дека реумата ќе му се излечи и дека пари ќе заработи од ништо.
Ене го сеа без заби, без пари и без работа.
А тоа е така дека оргон има насекаде и само чека на тебе бесплатно да го експлоатираш.
Седни бе, уозбили се и земи нешто научи темелно. Макар и религија некоја. Вака, од сајт на сајт, од к*р на к*р, ќе ти пројде животот во игнорантност и „јаки фурки“.
После илуминатите ќе ти бидат криви што ништо не си успеал да направиш со себе.
Не се лути сега. :smir:Фала, друже, за муабетот. Пријатно.
Ај терај си работа да не се расправаме сега за мозоциЛагата ти е тебе у мозокот, дете.
Таква лага најтешко се реазоткрива.
Fosilite ne se dokaz deka svetot bil stvoren ili se stvoril posle Bing Bang. Fosilite se dokaz za evolucija. Obicno misticite jas sto gi znam ne ja negiraat evolucijata. :smir:Јас веќе долго време трубам и устава пена ми фати!
Дај мистиците и верниците нека постираат некој доказ дека господ/сила/прана/the force го создала светот.
Фосили сум видел со свои очи, диносаурус сум видел со свои очи(фосил) и сум видел археолошки наоди постари од 10к години.
Сега засега еволуцијата води.
ЗНАЧИ:ДОКАЗ!!!
Thats ok Eve, jas ne sum ateist niti sum pripadnik na organizirana religija. Ja prifakam evolucijata i ne veruvam deka zivotnite i covekot se stvoreni takvi ko sto se. Site mistici, pagani i sl jas sto gi znam go delat toa mislenje.^ Sorry, погрешно се изразив, мислев доказ дека господ/сила/прана/the force ги создала животните и човекот as it is.
Фосилите и еволуцијата се доказ дека религиите се неточни.Fosilite ne se dokaz deka svetot bil stvoren ili se stvoril posle Bing Bang. Fosilite se dokaz za evolucija. Obicno misticite jas sto gi znam ne ja negiraat evolucijata. :smir:
zavisi za koja religija zboris. Jas ke pretpostavam deka vo dlabina si zapoznat samo so hristijanstvo i muslimanstvo. Takov Bog ni ja ne veruvam deka postoi, ili pak postoi zatoa sto lugeto go stvorile so vekovni misli, potcinuvanja i obozavanjaФосилите и еволуцијата се доказ дека религиите се неточни.
А бидејќи ние нашето спознание за Бог го добиваме од религиите, тоа автоматски докажува дека Бог (каков што ни го проповедаат религиите) не постои.