Се уште е така истото и јас го правев :helou:Јас кога го учев јазиков пред неколку години , ако заглавев негде барав помош на mirc на каналот #c++ . Дирекно на канал прашуваш и одма без проблем ти објаснуваат . Незнам дали уште е така , пробај
Каде?Glej, ne e isto koga rabotis sam so profesor i koga si vo grupa. Koga si samo ti so profesorot, poveke vnimanie ke ti obrne na tebe normalno.
Sepak, jas licno preferiram da ucam vo grupa. Kako prvo, nema profesorot se da ti sodzvaka tuku ke mora malku poveke sam da rabotis. Doadja do izraz i natprevaruvackiot duh, pa ke se trudis sekogas da bides podobar od drugite, ke znaes do kaj si vo odnos na drugi ucenici, ke mozes da razmenis mislenja i idei so drugi na cas, da diskutirate i slicno.
Koga si sam so profesor tie raboti ne mozes da gi dozivees i zatoa jas licno bi odel na kurs. Inaku za C++ plus plakav 500 denari mesecno, i toa navistina solidna programa, za 2 meseci do klasi stignavme, ama vo Kumanovo, zasto od tamu sum, a sega vo skopje ne znam kako idat cenite no pretpostavuvam deka e 3 pati poskapo.
Јас тоа за една недела го завршив во јава...Каде?
Во Куманово,во E-Net, јас научив C++ за 1 месец, со 1000 денари месечно, бевме 5 души во група...Завршивме класи, со наследување од други класи, конструктори и виртуелни функции...
Има,имаш во убавиците на последен спрат (над фото Весна). Застани пред зградата и погледни нагоре,ќе видиш едно големо огласно пано. Таму обрати се.Би цакал да се надоврзам и ако можете да ми одговорите на прашањево:
Дали има некој курс во Велес за програмски јазик C++.А доколку нема сакам да знам дали може да си набавам учебник/книга (од некоја библиотека или било каде) преку која ке можам да го изучувам C++ и комплетно се што содржи овој јазик.Се надевам дека ке ми помогнете.
Ви благодарам однапред!