Попуст за Опел автомобили...

• Креатор на темата Креатор на темата Patrick Bateman
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Имаше некоја емисија на ТВ прееска за тоа какви коли возат пратениците и еден од нив кажа дека Опел давал 15% попуст на доктори.

Дали има некој што може да го потврди ова? Бидејќи ако е точно можам да го искористам...

Да и јас го гледаф то само незнам колку е точно овие лоповите во владата се можат да кажат

Имаше некоја емисија на ТВ прееска за тоа какви коли возат пратениците и еден од нив кажа дека Опел давал 15% попуст на доктори.

Дали има некој што може да го потврди ова? Бидејќи ако е точно можам да го искористам...
Немав време да разгледам, но од она што јас го знам мислам дека GM дава попуст од 15% на своите возила на лица со лиценца за доктор или така нешто...

Немав време да разгледам, но од она што јас го знам мислам дека GM дава попуст од 15% на своите возила на лица со лиценца за доктор или така нешто...

Да тоа е тоа...Опел нели спаѓа под GM ?

да да, исто и Chevrolet Buick, Cadillac, Daewoo, Saab, Hummer, Holden, Vauxhall....

Знам за другите...за Опел само ме интересираше. Ако можам ќе си зеам една вектричка на попуст, ќе уштедам едно 5000 јурци :vozbud:

Доста добри коли возат пратенициве. Баш гледав индекс вајда супер плати зимаат :D и сите се жалат на лизинг им биле колите. Највеќе ми се свиѓаше А4(нез кој ја возеше)

Доста добри коли возат пратенициве. Баш гледав индекс вајда супер плати зимаат :D и сите се жалат на лизинг им биле колите. Највеќе ми се свиѓаше А4(нез кој ја возеше)
Не беше тоа командант Вентиљи?

Да даваат. Татко ми ја зема со таков попуст. За доктори и за попои/оџи има попуст.

И јас потврдувам дека информацијата е точна. За медицинските лица има попуст :). Само што моите никако да земат :(.

Toj OPEL sega mnogu kosta,nema popust za oldtajmerite?Koga sme veke kaj OPEL-ite eve eden od mojata privatna kolekcija:

Attachments

• DSCN0460.jpg
    DSCN0460.jpg
    73 KB · Прегледи: 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom