Европско првенство - Шпанија шампион

Статус
Затворена за нови мислења.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Честитки за репрезентацијата на Србија, подобри во секој аспект и сосема заслужено одат во полуфинале. Ако продолжат со оваа добра и борбена игра не би ме чудело да бидат изненадување на ова првенство.:toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
Bravo za deckite odigraa tolku kolku sto treba, sudenjeto bese katastrofa vo vtoroto poluvreme ja upropastija utakmicata.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Апсолутно најдобра и најстабилна селекција заедно со Словенија и Франција и се надевам дека Србија ќе стигне до финале. Ако не успее оваа година следната на СП мислам дека нема да станува збор бидејќи сите овие играчи дотогаш ќе бидат светска класа. Старата добра школа на СФРЈ is back.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Шпанциве ги отепуваат Французиве. Е тоа е голема репрезентација. Едвај успеаа да влезат во 1/4 финалето, а како шо тргнале ќе стасат и до финале изгледа.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Шпанија играше со пола сила, сега го покажа правото лице и мислам дека дефинитивно без оглед дали ќе игра со Грција/Турција ќе влезе во финале.
Моја прогноза -Шпанија vs. Србија

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Засега се иде по планот ...

Утре чекам победи на Грчка и Хрватска па после распределба на медали ...

И една интересна слика ...Денес малце го истегна скочниот зглоб и се надевам дека не е ништо сериозно и дека задутре пак ќе биде расположен ...

bjelica, blokada.jpg

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Лелеј утре Турција-Грција :duel:
Изедначен дуел ќе е ова.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Утре и двете утакмици ќе бидат одлични, и очекувам победи на Словенија и Турција.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
Море да не се смиреа Хрватска и Словенија ќе беше поинтересно.
Ma koja mirba cel den sum na nivni forumi se skinav od smeenje, epten se prepucuvaat.

Утре и двете утакмици ќе бидат одлични, и очекувам победи на Словенија и Турција.
Ija bi sakal Turcija ali mislam deka Sovenija e pojak kolektiv iako imaat nekoi povredi u sekoj slucaj ke e dobra utakmica.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Денешните победници ги погодив да видиме за утре.

Ете кога се има тактика како да се затвори Мозгов ќе има 10 п. плус 6 ск. и Русија е немоќна. Доколку успеевме да го сториме истото и ние ќе ја имавме победата.

Мило ми е и за Франција што го изеде, ете им го сега се јачаа во групата да бидат со сите победи, па ќе си одат дома. Треба темпирање на формата како Шпанија која сеуште за мене е фаворит број 1.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
Денешните победници ги погодив да видиме за утре.

Ете кога се има тактика како да се затвори Мозгов ќе има 10 п. плус 6 ск. и Русија е немоќна. Доколку успеевме да го сториме истото и ние ќе ја имавме победата.

Мило ми е и за Франција што го изеде, ете им го сега се јачаа во групата да бидат со сите победи, па ќе си одат дома. Треба темпирање на формата како Шпанија која сеуште за мене е фаворит број 1.
Samo nemoj da kazes deka si se somneval dali ke pobedi Spanija.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Видете им ги фаците ... Спанулис дава тројка и иде на клупа а сите покрај него поминуваат со благо искулирување... Де Коло дава кош за победа и не се радува, после 5 секудни сфаќа шо напраил ....:tapp:

Ех што ми е мерак што французиве се смотани у тоа тиквите шо ги викаат глави па не знаат да напраат една работа ко шо треба ...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom