Bullet for my valentine

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Се правиш удрен, ок еве вака ...

И зашто не ми одговори на предходниот пост ? (пред тоа за блек металот)
Еве го постот ..

Покрај Мејден, Сабат, Прист, Моторхед, Веном и уште еден тон бендови ... баш овие се прогласени за најдобар Британски бенд ?
Ако немаш одговор, барем биди искрен и кажи!

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
ti ko prvo si slusal li bre black metal pa da zboris dali e bez veze ili ne?!
i za toa bezveze se derat nema blago veze sekoj bend prenesuva nekoja poraka
a ovj so prai pee kako go odebala tipkata...hahaha:pos2:
Е ај па да не сум слушал. хехе

Се правиш удрен, ок еве вака ...

Еве го постот ..

Ако немаш одговор, барем биди искрен и кажи!
Човече ти не можеш да го сменеш тоа што го мислат експертите за музика и што ги оценуват бендовите кој колку го бива. Соочи се со реалноста.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
И шо сеа, Булет се боље од Мејден затоа што некој морон така рекол ?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Другар не ли осекаш оти цело време само 5 - 6 абјузери пишат се исто на форумов и оти блага веза немаат што зборуваат? Јас како фан и добар познавач на БФМВ можам да ти кажам само да го гледаш Live at Brixton academy и сам ќе проценеш колко добро свират во живо.
Второ не се ни Треш ни Хеви, а не се ни емо туку се Металкор. Трето Avenged Sevenfold немат врска и можат само вода да им носат на БФМВ. Четврто не се ни малку геј туку се едни од нај хардкор бендовите во светот. Единствено што не е добро кај нив е гласот на Мат Так иначе типот е фаца.
А други што не се слушале песни од нив што сакат нека зборуваат, се исто им се фаќа:tapp:
:pos: Ме изнасмea да сибиш.
Avenged Sevenfold се подобар бенд од BFMV , гет оувер ит . Збориме музички не збориме за фанови и ташлаци .
Најхардкор бендови во светот биле БФМВ ?? Ти дете не си чул музика нели ?
И што слушаш од Металика ?? Комерцијалниот дел кај што и самите признаваат дека се шитнаа ??
Сум слушнал песни од нив , и да , исти се .. И крадени се .. Нешто At the Gates ,нешто Hatebreed .. Од се по малце пробуваат да украдат и да напраат нешто , и им успеа.. Направиа срање.

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
pa iskreno nema teroija da gi zporeduvas maiden i bfmv a za blackot neznam bas...

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
И шо сеа, Булет се боље од Мејден затоа што некој морон така рекол ?
Е тука стварно не знам што да ти кажам оти можам да згрешам нешто.
И Мејден ми се допагјаат, но не повеке од Булет.

:pos: Ме изнасмea да сибиш.
Avenged Sevenfold се подобар бенд од BFMV , гет оувер ит . Збориме музички не збориме за фанови и ташлаци .
Најхардкор бендови во светот биле БФМВ ?? Ти дете не си чул музика нели ?
И што слушаш од Металика ?? Комерцијалниот дел кај што и самите признаваат дека се шитнаа ??
Сум слушнал песни од нив , и да , исти се .. И крадени се .. Нешто At the Gates ,нешто Hatebreed .. Од се по малце пробуваат да украдат и да напраат нешто , и им успеа.. Направиа срање.
Абе и мене не ми се допагјаат последните неколку албуми од металика ама од по старите што им се кој сака нека се мачи да направи нешто по добро нема да му успее. А за Avenged Sevenfold си тотално грешка.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Е тука стварно не знам што да ти кажам оти можам да згрешам нешто.
Епа онда не трескај глупости дека Булет биле прогласени за најдобар британски бенд ..

antitalent

Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
Абе и мене не ми се допагјаат последните неколку албуми од металика ама од по старите што им се кој сака нека се мачи да направи нешто по добро нема да му успее. А за Avenged Sevenfold си тотално грешка.
pa da receme deka ima mnogu bendovi so napravile mn bolje raboti...

antitalent

Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
Ама не по боље од Металика....
abe ti mislis taka poso oni bile edni od prvite i za toa ti stoi u galva deka e najbilje a veruj ima bendovi koj da bi izlegle pred niv togas metalika nikat nemale da bidat nikoj i niso...ok i mene mi se svigaat prvite raboti na metalika ama da bideme realni ima mn bolje raboti i od toa:D

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Кажи ми жанр и ќе ти кажам боље бендови ...

Инаку кажи ми дали ова ти личи на металкор ??
Секој бенд си има да кажеме некоја по мека песна било кој жанр да е.

abe ti mislis taka poso oni bile edni od prvite i za toa ti stoi u galva deka e najbilje a veruj ima bendovi koj da bi izlegle pred niv togas metalika nikat nemale da bidat nikoj i niso...ok i mene mi se svigaat prvite raboti na metalika ama da bideme realni ima mn bolje raboti i od toa:D
Не е битно дали се први или последни, битно е какви песни имаат направено што не верувам дека некој друг има нешто по моќно од тоа.

antitalent

Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
Не е битно дали се први или последни, битно е какви песни имаат направено што не верувам дека некој друг има нешто по моќно од тоа.
brat toa e do vkus vise ama jas ipak mislam deka poveketo lugje ke se slozat so mene deka ima i mn po bolje i po mokni raboti od toa sto go napravile metalika...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Секој бенд си има да кажеме некоја по мека песна било кој жанр да е.

Еве ти нешто што мене лично ми е помоќно од се што го имаат направено Металика (не велам дека не ги почитувам) .

Kajgana Shop

На врв Bottom