Маја Петрушевска

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Грда е многу бе :nesvest:

Не би и дала јас на неа никаква титула, стварно е одвратна, а тоа фризурката е како да ја акнала струја :icon_lol:

Девојкава ја форсираат а едноставно не ја бива!

Низ градов и државава има лепотици кои спрема оваа типка можат да бидат топ модели :)

Кога ја видов и дадов 22 - 23 години, а испадна 3 год помала од мене. Дефинитивно не изгледа толку мала. Како и да е не ми остави којзнае каков впечаток, имам гледано подобри девојки и на тие години, така да не знам што толку добила награди и признанија.

Da ne imaa ivaa eden ruzen decko od Tetovo, kako da ja imam gledano ???

ДЕВЕЕСВТОРА? Оваа е од мене помлада бе. А изгледа као моите + 10 да ги има. :icon_conf :icon_lol:

со Маја се знам
учиме во исто школо и се дружам со неа
супер девојче е и убавка е:pipi:

да му ја местам на некого:pos:

Хормони бре :nesum:

На сликиве и не е нешто посебно, има ли некаде видео или повеќе слики?

Не ми се свиѓа ич,нога има како дирек а и фацата не и е нешто посебно,како подувана е :/

Хмммм не да не ми се допага ..ама ич не ми прави мерак.
Има вистина многу поубави девојчиња , а ова дефинитивно не е мегу тие

m300.7933520-02.jpg

k51Ofv460834-02.gif

KGRZD9854152-02.gif

U4Dmvi315834-02.gif

еве некои слики

и нема дечко од тетово:)

...абе мое годиште е :nesvest:..неверојатно.. ко д аима 25 :nesvest:боооооо..а и не е нешто убаа...ги има и мн поубави..ама нема кој да ги форсира....:toe:

Oваа да не беше таа некоја многу млада мисица, што ја имаше по ексклузиви, по Вест дека демек била нашата Наоми Кембел? Зошто имаше една што се форсираше многу, имаше и тема на Кајгана за неа, некаде во мода и убавина. Се сеќавам многу беа критикувани нејзините родители.

Ауу оваа моја година е а изгледа како 25-6 леле а и не е нешто посебно убава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom