Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
можеби првата трка нема да има добар исход за мерцедес, ама понатаму мислам дека се ке си дојде на свое место:smir:
Ke si dojde ,no da ne im bide kasno :vozbud:

Milenko e nezamenliv :tv: inace ovie braun (honda bivsa) ne e e mozno olku da se brzi ... ima da bide preinteresna sezona :vozbud:

Ajde sega da napravite fan klub na Brown GP :tv:
Ne ne ne..ke zaletat site, posle 4 trki ke begaat kako ludi :vozbud:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Чекајте бре не трчајте... Браун ГП, Вилијамс и Тојота користат сомнителен заден спојлер (долу), кој е под истрага на ФИА. Уште се чека одлуката дали ке го дозволат или не, затоа се толку брзи. Ако одлучат дека ке го дозволат, сите останати екипи ке го вградат. Ако го забранат, тимовите ке доживеат дисквалификација од првата трка.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Чекајте бре не трчајте... Браун ГП, Вилијамс и Тојота користат сомнителен заден спојлер (долу), кој е под истрага на ФИА. Уште се чека одлуката дали ке го дозволат или не, затоа се толку брзи. Ако одлучат дека ке го дозволат, сите останати екипи ке го вградат. Ако го забранат, тимовите ке доживеат дисквалификација од првата трка.
Ама чекај па нели завчера кажаа дека веќе ги блокираа трите тима и дека ќе треба да ги отстранат дифузерите. Така кажаа на ЦНН.

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Честитки и од мене за тимот на Браун одлични беа 1 трка и гледајте со се случува со дебитантот Браун 1-2 на квалификациите нема зборови,и се очекува интересна трка утре многу интересна, честитки и до Батон и Баричело

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Formula One stewards cleared Brawn GP, Toyota and Williams to race in the season-opening Australian Grand Prix after rejecting the protests of three rival teams yesterday.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
И ја тоа сакав да кажам, нека ги тргне браун тоа железата од позади па после...ако не го дисквалификуваат пошто браун е некој и нешто, вероватно ќе почнат да копираат сите:toe:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Brawn се одлични плус и Фетел е пак во форма. Ке биде интересно утре. :vozbud:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Незнам што се дешава со Формулава а уште помалку со големиве тимови.
Ајде на страна тоа со дифузерите, Фетел фино лепо си е трет без никакви контроверзи.

Фиа го утепа спортов!!!!!! Престанете веќе со менување на правилата!!!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Дали е ова моето време , времето на Батон :pipi:
Од секоаш сум бил за него без оглед на пласманот, и сеа вака ми врача ...:smir:

А

Ајсшутер

Гостин
[zEUs];2380275 напиша:
Дали е ова моето време , времето на Батон :pipi:
Од секоаш сум бил за него без оглед на пласманот, и сеа вака ми врача ...:smir:
Не се радувајте толку гледајте што пиша погоре Dzish ако им се дозволи спојлерот на тимовите погоре што ги кажаа ќе го стават и останатите..
Инаку пласманот ...
1.Батон
2.Баричело
3.Ветел
4.Кубица
5.Розберг
6.Глок
7.Маса
8.Трули
9.Раиконен
...
12.Алонсо
....
15.Хамилтон

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Не се радувајте толку гледајте што пиша погоре Dzish ако им се дозволи спојлерот на тимовите погоре што ги кажаа ќе го стават и останатите..
Инаку пласманот ...
1.Батон
2.Баричело
Што сака тој нака збори... на ТВ кажаја дека завршила истрагата за тоа и дека макларен, ферари и таму уште некој тимојте од вртов (што беја на врвот) за ѓабе се бунат бидејќи се е во дозволеното т.е според новите воведени правила .:smir:

Батон ... :eek:jea:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
ауууу сезонава ќе биде ептен јебозовна:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
до лани се молевме за нешто појаки да бидат од бмв, од тојота....а денеска, односно на почетокот на оваа сезона...гледаме извонредна екипа на браун, одлични од ред бул, супер вилијамс тојота...арно ама, ферари и мекларен некако назадуваат сега...сепак, иако сум голем фан на ферари одсекогаш, мислам дека е подобро вака...ферари и мекларен кога-тогаш ќе фатат приклучок...а вака, ќе гледаме супер-интересни трки. едвај чекам да дојде време за утрешната трка...
и уште нешто...тоа графиката кога покажаа на кими, и користењето на КЕРС системот...лудница човече...стиснува копчето и одма се гледа дека забрзува...:vozbud:

edit: сега читам, хамилтон го казниле за промена на менувачот...утре ќе стартува последен...хахахах, не викам дека ферари е во топ форма...ама е едно 3 пати подобар од мекларен...

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Читам и не ми се верува...:)
Што стана со формула1 бре!:):):)
Ептен смрди работава, како може дебитант во Ф1 на прва трка 1-2 позиција?:)
Али ај...нека е, Ферари ќе им одржи лекција на сите пак...макар и подолу во сезоната.:):pipi:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Изгледа ке биде доста интересна оваа сезона у Формула. Ке има изненадувања,ке има замрсување на сметките од помалите тимови и дебитантите :) :)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Читам и не ми се верува...:)
Што стана со формула1 бре!:):):)
Ептен смрди работава, како може дебитант во Ф1 на прва трка 1-2 позиција?:)
Али ај...нека е, Ферари ќе им одржи лекција на сите пак...макар и подолу во сезоната.:):pipi:
Батон и Баричело се дебитанти?! Мене па од негде ми се познати презимињата. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom