Е па не земај ако ти е битен интернетот, мене на пример ми е најбитен интернетот и ништо друго не ми треба, дури ни фиксниот телефон, затоа пак ќе си се вратам на Call&Surf.
Инаку максот е многу добра работа, ама скоро цели 600 денари кошта и нема доволно канали, а и ми намалува брзина кога ќе ми треба, така сега засега ќе го исклучам.
Телевизија ептен ретко гледам, али преку к*р ми е од снегот на А1 и Сител... Добро не баш снег,
али пак се заникаде, на 40" LCD се приметува разлика квалитетот е очаен. Иначе имам кабелска од CabelNet или CabelTel незнам како и беше името.... во тафталиџе што ја нудат...
Е сега за цената, ако потпишеш на 18 месеци договор ти доаѓа 2000 месечно плус ддв или во превод исто како сега, плус телевизија. Башка и гратис бежичен телефон Можеби ќе ми дадат
Иначе со појачување на инфраструктурата нешто може да се среди? Сигурно дека може и без појачување. Ако нарачам од премиум пакетот треба да имам 20мбпс, еве 16 нека се реални. Во тој случај со макств би добил 14 или 12 или еве во најлош случај 10 нека бидат, што значи дека линијата си има капацитет...