максовизија
Lunatic
- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 126
Jas odamna naracav uste mi nema stignato sto e problemov
Многу барања, малку опрема - т-хоме изненадени. Тоа е проблемотJas odamna naracav uste mi nema stignato sto e problemov
I plus malku ekipi na teren.Многу барања, малку опрема - т-хоме изненадени. Тоа е проблемот
Незнам што сакаш да кажеш со ова, колку сакам да ми биде...па толку и треба да ти биде брзината,колку сакаш ти ?
и не мерете на бугарскиот сервер на спидтест ептен е шкарт,српскиот е добар
Па всушност немаш ставено слика со utorrent откако си го ставил пакетот. Не дека не ти верувам. . Мислам дека и други пред тебе се жалеа на брзината со Маx 3 пакетите, побарај поназад во темата....
Ако е бугарскиот сервер шкарт, uTorrentot не е, види, не е сложена математиката.
WTF?bobi2008 не треси зелени без врска убаво ти кажа горе човекот од како ставил maxtv+ тапа му е нетот еве ти официјално колку линк треба да има, доколку не знаеш.
3 Мах Comfort | 3 Мах Comfort +
5120/768 Kbps | 6144/768 Kbps
доколку и на ова не веруваш http://www.t-home.mk/mk/?z=1183 и читај
како што гледам он има сега во моменат 3736/95 што значи нешто проблемот е до т-хоме. Би ти препорачал друже исклучи телевизијата и тестирај го пак, тестирај на повеке сервери, србија, бугарија, германија. И види дали ќе ти покаже исто. Ако ти е пониска од што треба јави им се во техничка и замарај ги се додека не ти го поправат проблемот. Не вреди да плаќаш скоро 3000 денари за нешто што не е како што треба. Со среќа и поздрав.
друже јас имам call and surf comfort и на торент не вадам повеке од 550кб, а ти имаш 800.WTF?
Читаш ли што напишав.
Тој самиот погоре пиша да ја видиме сликата со utorrent, но има ставено само слика од utorrent со одлична брзина кога имал MAX ADSL.
Му верувам дека има проблеми, како и многу многу други.
Еве бе пријател, не е работата кај ќе го направам тестот, туку што добивам тука кај нас. Скриншотов е баш пред да постирам:друже јас имам call and surf comfort и на торент не вадам повеке од 550кб, а ти имаш 800.
Не треба да се жалиш,и напрај спидтест на белградскиот сервер и постирај