- Член од
- 30 јули 2007
- Мислења
- 1.391
- Поени од реакции
- 86
Сега уште повеќе ме збуни со варањево:pos2:може е снаодлива,а незнае кога Македонија стана независна држава.Јас во таа насока барам одговор,како ќе злоупотреби,сигурно нема за доручек да му поставува задачки со ѕвездички (ко што би рекла една професорица по математика)
Буцио,стварно е мистерија![]()
Добро Леандра дарлинг,.праиме муабет за супер интелегентна типка (притоа и шармантна,заводлива и убава пошто само паметна не ми треба) и ја не би можел да дадам конкретен пример што она точно би напраила т.е на кој начин би го злоупотребила тоа ,но ја сум сигурен дека е можно..
А зошто незнам за конкретен пример ,зошто не ми се десило да бидам со таква особа,а баш сакам да сум со таква,и далеку од тоа дека таква нема... :smir:
Ако те изневерува воопшто не е паметна,затоа што кога тогаш ќе ја види некој твој близок, и ќе има доволно храброст да ти го кажи тоа.
Не зафркавај и глупите веке не се толку глупи за да ги види некој што ти је близок..освен ако намерно праи да биде видена.. то је веч нешто друго.. Збориме за супер паметна ..:wink: