Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како да ебеш волчица?
- И пушташ 2ца бразилци... :pos:

Честитки за победата.
Време беше.
Иако не треба да се радуваме многу и да мислиме дека лошото е зад нас. Немавме одлична игра константно, сеуште сме далеку од врвот, доста далеку.

За само 3 дена не очекува кошмар. Ќе го преживееме ли :)
Ако однапред му ставиме етикета на кошмар,подобро ич да не гледаме...:smir:

Честито нека ни е победата,се надевам дека ќе претставува стимул за понатаму,дека ќе успееме колку-толку да се вратиме во една солидна форма...
Пато мора да се растерети малце.Секогаш до него има по 3 играчи и секогаш го фаулираат.Кога со него има некој друг кој и зема внимание на одбраната,тогаш и Пато е послободен и полесно игра... Не може тој сам како класичен напаѓач...
Неста ќе го пофалам.Сидорф како да немаше сила ич...Пирло не знам ни дали играше... Роналдињо,секоја чест за додавањето и јас би го играл во прв тим и понатаму.Коа ќе видиш за разлика за разлика на тоа што ни личи средниот ред,Роналдињо не е лош...

FORZA MILAN!!!

Рони покажа 50% од тоа што го знае о оп ПОБЕДА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:!!! Ај да се множат, малку посигурно во одбраната и ќе го средиме и Реал в среда. Сидорф повторно одигра одлично. Неста пак најдобар! Пато сеуште ми е за 'рѓан. Пирло пак бледо. Дида и Одо не заслужуваат место во Милан.

Честитки за победата.
Време беше.
Иако не треба да се радуваме многу и да мислиме дека лошото е зад нас. Немавме одлична игра константно, сеуште сме далеку од врвот, доста далеку.

За само 3 дена не очекува кошмар. Ќе го преживееме ли :)

Кошмар ќе доживее предавникот :)

кога последен пат милан ја тепал рома?

ова прашање долго си го чекал да го поставиш на фан на Рома, мислам некаде од мај 2006, ама еве дојде моментот, повторувам честито победа:smir:

Не јадете бурек за пирло си ја изигра својата улога според мене еден од подобрите денеска на чело со НЕСТА (зашто не се пензионираше човеков? барем немаше да биде дел од оваа мизерија )

ми се свиѓаше формацијава 4-3-3, нешто што сакав поодамна да го видам

...Пато...........Роналдињо
.......Инзаги/Хунтелар....

тука би имало место и за Бориело кој би можел како лево крило да игра

Ај ако не барем натпреварот со Реал ќе биде поинтересен :)

Како да ебеш волчица?
- И пушташ 2ца бразилци... :pos:
хахаха ѕвер(зеленко имаш)

Се на се задоволен сум ОД ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ...првото не го коментирам
Пато-солиден
Рони-супер изиграно второ полувреме
Сидорф-млитав али океј беше
Амброзини-борбен ко и секад но не заслужи црвен
Пирло-бледо издание
Абате-не го забележав
Одо-не беше лош
Неста- перфектно човеков го поштувам мн