P
PewDiePie
Гостин
Лево Бејл кога ке го одврзе кесето чичко ти Галијани :helou:....Диара не верувам дека ке дојде а Баптиста не ни ни треба многу е гломазен и тежок,а Дренте би го зел одма,Реал што го упропастија тоа е друго
Лево Бејл кога ке го одврзе кесето чичко ти Галијани :helou:....Диара не верувам дека ке дојде а Баптиста не ни ни треба многу е гломазен и тежок,а Дренте би го зел одма,Реал што го упропастија тоа е друго
A ? Дренте освен што ги правеше пробивите, за ништо друго не го биваше. И тие пробиви не беа кој знае какви, туку ќе истрчаше на противничката половина, ќе примеше топка, и веднаш ја губеше. Не знаеше еден пас да направи, не знаеше топка да земи. Можеби во цела сезона се покажа добро на 5-6 натпревари, меѓутоа на останатите беше дрво. Ако се задоволувате со Дренте на таа позиција, ништо не правите. Мислам дека и Јанкуловски и Ѕамброта може да играт на таа позиција, па они двајцата се 100 пати подобри од нив. Иако за мене е подобро да го земете, после Хајнце, уште едно дрво ќе си оди.Јас мислам дека добро играше во Реал..
гоал има повеќе веза? шитХунтелар блиску до Милан
и дај доста ставате линкови од бугарски блогови што немаат везе
И ја се слагам за тоа бугарските блогови :smir: Него нели Хунтелар веќе потпиша за Штудгарт?Хунтелар блиску до Милан
и дај доста ставате линкови од бугарски блогови што немаат везе
голов на Бекам
И јас се слагам за бугарските шит информации.И ја се слагам за тоа бугарските блогови :smir: Него нели Хунтелар веќе потпиша за Штудгарт?
Не се договориле ништо, добра волја на Перез е само.И јас се слагам за бугарските шит информации.
Штудгарт го купи Погребњак така што Хунтелар по се изгледа ќе дојде кај нас.
п.с. Милан има предност во купувањто на Хунтелар, така се договориле кога го им го продадовме Кака.
А да, Перез срце е човекот и затоа ќе им го продаде на Милан за 5-6 милиони евра помалку од реалната цена.:nenene:Не се договориле ништо, добра волја на Перез е само.
Какви 5 милиони за Дида бе, највише би дале до 1,5 посебно тим како Џенова...Summit tomorrow with Berlusconi
Утре ке се сретнат Берлу,Галиани и Лео и ке разговарааат за трансферите...са евентуално купување на бек и напагач нареднава недела....
Читав ке сме го земеле Хунт за 11 милиони....
Ае може ке се освестат утре...
Па ако дадат едно 5 милиони за дида нека си иде....одма