P
PewDiePie
Гостин
ДА за проширувањето на лигата. :helou:
Ќе видиме, како што гледам со Влатко Гроздановски е сериозна работата и многу е суигурно дека ќе ни се придружи...Зошто оваа тема секогаш ми е позната. Засилувања, подготовки, пари, се враќаме на стари патеки и слично? Па секоја година исто е... Поуката е дека само се мачкаат очи.
Васоски и тешко дека би отишол некаде надвор од Македонија, годините го стигнаа, а натпревар не изиграл скоро 2 векаЌе видиме, како што гледам со Влатко Гроздановски е сериозна работата и многу е суигурно дека ќе ни се придружи...
Е за васоски малку потешко
НЕ,за проширување на лигата!!!ДА за проширувањето на лигата. :helou:
до сите искомплеексирани и мачни души на кои мојот к.р им е стално в уста!!!
ПОБЕДА нема да постои наредните 8 години и тоа е факт, кој јас го прифаќам и од кој нема бегање!!! АМА!!! ПОБЕДА НЕ ИСПАДНА РЕГУЛАРНО ОД 1 лига КАКО ВАРДАР, туку беше исфрлена!!! ТАКА ДА, ако вардар опстани тоа ќе биде МИЛОСТ од ффм (искрено к.р ме боли дали ќе се прошири или не!!!)!!! А ТАКВОТО ЧУВСТВО е непроценливо!!! како шо вие се палевте како педер на к.р за испаѓањето на победа, така ние сме си задоволни шо вардар испадна!!! ФАКТ!!!
ај сеа чао!!! и сонувајте си ги васоски, грозданоски, мњси и роналдињо, па ако ви се дај ТАА МИЛОСТ да опстаните, влажнете се на тие тн. звезди!!!
Дечко побарај помош........изгледа Вардар и Комити ти набиле тешки комплекси........до сите искомплеексирани и мачни души на кои мојот к.р им е стално в уста!!!
ПОБЕДА нема да постои наредните 8 години и тоа е факт, кој јас го прифаќам и од кој нема бегање!!! АМА!!! ПОБЕДА НЕ ИСПАДНА РЕГУЛАРНО ОД 1 лига КАКО ВАРДАР, туку беше исфрлена!!! ТАКА ДА, ако вардар опстани тоа ќе биде МИЛОСТ од ффм (искрено к.р ме боли дали ќе се прошири или не!!!)!!! А ТАКВОТО ЧУВСТВО е непроценливо!!! како шо вие се палевте како педер на к.р за испаѓањето на победа, така ние сме си задоволни шо вардар испадна!!! ФАКТ!!!
ај сеа чао!!! и сонувајте си ги васоски, грозданоски, мњси и роналдињо, па ако ви се дај ТАА МИЛОСТ да опстаните, влажнете се на тие тн. звезди!!!