Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:helou:Хунтелар не потпиша за Штудгард ???
бтв според миланњус еве се можните и веројатните први 11 за вечерва
MILAN (4-3-2-1): Storari; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Jankulosky; Gattuso, Flamini, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho; Borriello.
Случајно да не има вечер на тв Милан-челзи да не знае некој?
Фала однапред
П.С Си купив апостолки АЦ МИЛАН џД:pos2:
Super Sport 1 албанската ке дава, јас ја факам, на тој канал ја имаше и со Америка утакмицата, кој фака нека гледа, кој не фака нека наврати тука ке има линкои сигурно :smir:
Нино онака едно прашање дали од кога ќе го напишеш постот се читаш?
сигурно ли ке ја дават на Супер Спорт,и јас ја фаќам кога ке играме во 2 часот по полнок ли?
сигурно ли ке ја дават на Супер Спорт,и јас ја фаќам кога ке играме во 2 часот по полнок ли?
Од вакви глупи муабети не ми се идат во матичниов мој фан клуб. Навивам за Милан од ко знам за себе, ама влегувам во темава и читам вакви постови. Еве влегувам после еден месец, ситуацијата не се подобрила ич.Кој сака да се кладеме ако има слободен Роналдињо дава гол??![]()
Од вакви глупи муабети не ми се идат во матичниов мој фан клуб. Навивам за Милан од ко знам за себе, ама влегувам во темава и читам вакви постови. Еве влегувам после еден месец, ситуацијата не се подобрила ич.
И после од фан клуб Интер воделе поквалитетна дискусија. Па секако дека ќе водат, извини вака, ама таму нема 13 годишњаци да бистрат "философии".
:smir: