Фан Клуб: Вардар

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Za radost na nekoi ili za zalost na drugi , ligata ke se prosiri :smir:

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Епа ај честито нека ни е втора лига... :/
ps. на facebook читм дека воџата ќе ни се пензионирал...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Абе гледам неколку Комити тука пишувате демек не сте за проширување на лигава,ај не си прајте бајрам на мозокот бидејки во втора лига ако отидиме најпрвин ке биде срам за Вардар и не се гордеете со тоа што ке сме играле таму со Ѓорче,Пелистер и курци палци! Ние сме број еден тука и не треба нив да им се докажуваме,ние треба да идеме напред а не назад тоа треба да е јасно! Нас ни треба европски ВАРДАР а не вторлигаш,тука јавно кажувам дека мора да има проширување на лигата бидејки Брацо планира од следна сезона доста пари да инвестира во ВАРДАР! Само ке ви кажам дека играчите појмаа немаат околу проширувањето на лигата,само Брацо знае и друг никој!

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Абе гледам неколку Комити тука пишувате демек не сте за проширување на лигава,ај не си прајте бајрам на мозокот бидејки во втора лига ако отидиме најпрвин ке биде срам за Вардар и не се гордеете со тоа што ке сме играле таму со Ѓорче,Пелистер и курци палци! Ние сме број еден тука и не треба нив да им се докажуваме,ние треба да идеме напред а не назад тоа треба да е јасно! Нас ни треба европски ВАРДАР а не вторлигаш,тука јавно кажувам дека мора да има проширување на лигата бидејки Брацо планира од следна сезона доста пари да инвестира во ВАРДАР! Само ке ви кажам дека играчите појмаа немаат околу проширувањето на лигата,само Брацо знае и друг никој!
И ТИ !!:icon_lol: :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Според мене,Вардар заслужува да излезе(без провокации). Видете у Англија како е-Нотингем Форест и Лидс Јунајтед,шо стигаа до полуфиналиња и финалиња на европски купови каде играат :smir:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Бог да чува што се може човек да слуша. Ке ја прошират лигата само вардар да не оди во втора лига ццц. Нека ја прошират лигата маме им ебам ами вардар мора втора лига. Нека влезат 4 екипи од втора лига, вие мора таму да одите кај ви е местото, а тоа е вотарата лига, каде и сте заслужиле, како што и Слога заслужи.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Не ме сфаќајте погрешно,не реков јас дека не е заслужено да идеме во 2 лига!Самиот клуб е крив за ова али Вардар мора да остане во прва лига бидејки и така фудбалот ни е тапа, а без Вардар ке го добро самото дно(иако и ова е скоро веќе дно) Неможам да кажам дека 100 посто ке се прошири лигава бидејки се уште не сум сигурен,али логички ако се размисли Брацо можеше да купи јаки фудбалери и све да тепа до крај за да остане во лигава! Вака сигурно знаел дека ке се проширува и донесе 3-4 фудбалери колку да не биде без ич,ја сум оптимист и верувам во проширување!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.643
Од денешниот меч :

ПОчнете да се привикнувате на ливадиве :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не ме сфаќајте погрешно,не реков јас дека не е заслужено да идеме во 2 лига!Самиот клуб е крив за ова али Вардар мора да остане во прва лига бидејки и така фудбалот ни е тапа, а без Вардар ке го добро самото дно(иако и ова е скоро веќе дно) Неможам да кажам дека 100 посто ке се прошири лигава бидејки се уште не сум сигурен,али логички ако се размисли Брацо можеше да купи јаки фудбалери и све да тепа до крај за да остане во лигава! Вака сигурно знаел дека ке се проширува и донесе 3-4 фудбалери колку да не биде без ич,ја сум оптимист и верувам во проширување!
Не си прај бајрам со паметот,што дека Вардар ако остане во прва лига и се прошири лигава ?
Пак ќе биде по старо,Вардар ќе ви се бори за гол живот како до сега,уште повеќе ќе се срами на утакмиците.
Втора лига,наоѓање асален спонзор и за две-три сезони враќање во прва лига.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
А кој му бранеше на Брацо да инвестира доста пари досега!? Или знаеше за проширувањето, па си ги чуваше за наредна сезона!? Па нели и Купот беше сигурно освоен уште од август!? Дај достате со детски муабети! Најубаво Брацо да си фаќа магла од тука, кога не е кадарен ни опстанок да обезбеди.
За каква гордост зборуваш ти? Можда треба да се гордеам на административно обезбеден опстанок!? Не бе, дечко ти си ги измешал скроз работите. Ние одамна не сме број еден и постојано треба да се докажуваме, како што прават сите трофејни клубови во Светот. Од историја не се живее. Најубаво е Вардар да си падне во Втора лига за да сфатат сите крлежи околку него дека нема вечно да се шлепаат на неговото славно име, туку одсега натаму ќе се признаваат само ДЕЛАТА!
НЕ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ НА ЛИГАТА!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Точно така, се сложувам со Балкан Експрес!
kire inter не знам што ти е тебе филмот, па 100 пати поголеми тиови испаѓале и се враќале, тоа е тоа, нема враќање, а ако значи тоа чистењње на сите гомна и крвопијци од Вардар, јас и во трета лига би не однел! Тој што му е верен на Вардар ќе остане и во втора лига, а ти ако престанеш да се гордееш поради тоа, ондак не знам што да ти кажам, има такви деца милион, само што ќе правите на Фејсбук, ќе треба тоа Комита меѓу името и презимето да го тргнете и да не се фраеришите низ маало повеќе! :tapp:
Ако Брацо знаел дека ќе се прошири лигата и намерно си играше ку.от и местеше, што и мислам дека е така, тогаш уште повеќе ќе го мрзам и колнам, кретен шумадиски! Нормални клубови со некаков план и идеја имаат спортски директори како Ули Хенес, Боби Чарлтон, Драган Џаиќ, а ние ги имаме имбецилот Гризли и дрталото Таско, по тоа можеш да заклучиш колку Брацо му мисли добро на Вардар!
Во саботата по завршувањето на мечот со Скопје кога го прашав Таско што правиме сега, мртво ладен ми одговори "ништо, ќе си играме во втора лига"!!! Нашиот ни ценет спортски директор! :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom