Фан Клуб: Вардар

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ај бе глеајте ракометот,ќе го даваат негде?

Ќе ја прошират лигата ќе видите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.939
Ај бе глеајте ракометот,ќе го даваат негде?

Ќе ја прошират лигата ќе видите.
Ќе го даваат на а2, ни ракомет ми се гледа ни нишро...
Инаку имаше многу луѓе за во Битола, незнам ни дали ќе ги собере сите, мада на голем дел им падна моралот па не ни отидоа накај железничка...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Копиле педедерско Костуранов, заедно си Кировски душата да им ја ебам предавничка :nerv:
kosturanov bese na klupa deneska branese eks golmanot na sloga gudzufi se vikase mislam

a za natprevarot najdobri bea samo ivan nastevski i bojan gjorgievski drugite sve kamenja fako na klupa sedi pando na tribina a zuti gi stava vo prva postava fabio i vandair

a sudiite ne unistija ne dosudija penal vrz bojan gjorgievski i ivan nastevski
tri pati igracite na skopje igraa so raka sudijata STAVREV aka SOKOL KJORLEV ne vide nisto

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
Добро бе браќа што е работава меч на сезона незнаа да искориста вашиве....До толку ли се трупци и не се залагаат??? Па дајте малце притицок некој ваке не ја бива ,не ми се верува дека Скопје е у пол позиција пред Вардар, и се уште веруем дека Вардар ќе се спаси незнам зошто али ете чувство некое...
Тетекс - Вардар имате 3 бода. Скопје - Пелистер и они 3 бода останува истата негатива -5...
Пелистер - Вардар имате 3 бода. Напредок - Скопје победува Напредок и ја намалувате разликата на -2..
Вардар - Напредок и овде имате 3 бода. А Скопје - Турново верувам дека овде Турново ќе изигра за вас и со нерешен резултат би имале исто бодови е сега незнам дали се гледа гол разлика или меѓусебен дуел за кој би останал...Или би играле МАЈСТОРКА ...А доколку Турново победи тогаш се спасувате...Значи Вардар мора да ги победи сите 3 до крај за да има некоја надеж...
П.С. ќе доаѓате во Вторник кај нас ??? Ајде соберетесе во што поголем број да има луда забава :icon_bigg

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.057
Тоа е тоа момци многу сум разочаран дури не ми ни се пишува си реков ај ќе идам во битола ќе победиме колку толку ќе ја ублажи болката али попусто. Како што кажа Saber и уште еден член само НАСТЕВСКИ играше денес другите камени. Оној црнецот свиња тромава едвај трчаше по топката чист гол можеше да даде. А, за Комити солидна бројка 500+ и обична публика имаше доста. Без тапан на фудбал, а на ракомет имавме не знам на фудбал од кој причини немаше.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
само настевски и уште еден имаа преодни оценки а другите у лето сите на полагање...
жути не свати дека треба да го игра фако барем е подобар од фабио исто и пандо нека го става бар по 10 минути...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Задоволство е да се гледа играта на Настевски. Не се опишува чувството он кога е со топката во нозе. Како да го гледаш Меси или некој друг врвен фудбалер пред себе. Елеганција во движење. По мене Вардар сезонава не заслуужува да има играч како него. Покрај толку морони у екипа,единствена светла точка. У мене надеж нема за опстанок повеќе......

Само напред ВАРДАРЕ, песна сите запејте, никад нема да те оставам !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.057
На градскиот стадион во Велес на 15ти мај ќе се одржи турнир во чест на Зоран Паунов, а ќе земат учество екипите на Вардар, пАлистер, Борец и Работнички. :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Што срамота,решија да го упропастат клубот и го упропастија,го украдоа до последна капка,ова е доказ колку е мизерен македонскиот фудбал... стигнавме Ренова и Шкендија да не преставуваат во европа :nesvest:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Дечки, ве гледав второ полувреме и можам да кажам дека судијата не ве оштети, тие што беа сомнителни беа повеќе глума него ли фаул, иако судијата ако сакаше можеше да досуди пенал... Тоа е тоа... бевте појаки имавте 2-3 шанси ама немавте среќа, ајде уште имате надеж :)
Иначе браво за Комити, 600-700 души да собереш во борба за опстанок ретко кои навивачи од Македонија можат тоа да го направат...

Kajgana Shop

На врв Bottom