Џузепе Роси неколку пати до сеа изјавува дека Милан му е омилен клуб, дека навива за нив од дете, ама на овие од Милан не им текнува да пратат понуда до него...Читам на гоал дека Роси сакал да игра за Милан. Па би било многу подобро доколку го имаме него во своите редови отколку Џеко или Адебајор.
еве линк http://goal.com/en/news/10/italy/2009/06/17/1329768/giuseppe-rossi-declares-his-love-for-milan
Најдобра опција би бил Шнајдер, а може и ВДВ...Да се надополнам од горе...
Milan Keen On Real Madrid's Trio Of Sneijder, Van der Vaart & Robben
Хахаха кој глупости, да пропадне трансфер ради забите... па добро бе он нема да каса на теренот, не му ни требаат забиТрансферот на Сисоко е пред пропаѓање, не поминал на медицинскиот.....ради проблеми со ЗАБИТЕ!!!! аман еиии аман!!! :S
Ќе си иде и Масимо... мене ми е добар само за на клупа :icon_confВо меѓувреме управата на Милан се сретна и со агентот на Масимо Амбросини за да преговараат за продолжување на верноста на фудбалерот.
Договорот на Амбросини истекува во 2010 но по состанокот неговиот агент, Морено Роџе за медиумите само кратко изјави дека не е постигната согласност за продолжување на соработката.
Трансферот на Сисоко е пред пропаѓање, не поминал на медицинскиот.....ради проблеми со ЗАБИТЕ!!!! аман еиии аман!!! :S
Иначе мене Робен ми е од по омилените играчи, кога би постоела некоја гаранција дека нема да се повредува ова би било феноменално
Не да е лудило...мака мачат со некои повреди,не можат да ги излечат цела сезона,а овде нашле некој проблем со забите...xDНашиов професионален лекарски тим е лудило
Неста цела година не изигра ниеден меч ради лекарскиот тим.Не да е лудило...мака мачат со некои повреди,не можат да ги излечат цела сезона,а овде нашле некој проблем со забите...xD
Јас мислам дека нешто друго е во прашање,не верувам дека трансферот може да пропадне само заради некакви проблеми со забите.
Па затоа вика...Тој Месерман (или како и да се вика) главниот на лекарскиот тим,јас мислам дека не погоди ништо.Дури и Гатузо го зафркна и се врати порано од предвиденото.Неста цела година не изигра ниеден меч ради лекарскиот тим.
Го зезнаа Кака со коленото. Ај не прави операција, ај прави, ај грешка било не требало така, ај повторно повреда, ај само нека одмара.
Ах да и Бориело. Којзнае каква мистериозна повреда има скоро цела сезона.
Па не верувам дека ќе потпише агентот....Или трансферот ќе пропадне или ќе се пролонгира и ќе се остави работава додека не се врати Цисоко од Сенегал,ваљда со нови заби....завршиле и дополнителните тестови... играчот заминал на одмор во Сенегал а Галијани треба да одлучи денес со неговиот агент дали ќе потпишат или не...
значи очекувајте во рок од 1-2 часа да дознаеме