Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хаха па недај боже да сме заинтересирани за Рибери, али како ги прошол Рони лекарските незнам :pos2:

Сега може и Џеко да дојде и на лекарскиот да падне заради проблеми со со фирзурата или првут :pos2:

А за овие од Реал тројцава ја сум највише за ВДВ, сметам дека многу го потценија у Реал и дека уште е супер играч а и ни треба некојда ни ја организира играта, поевтин е од Хернанес, ЕУ играч аи не е така стар така да ја би го зел него и би ги дал више тие плус 5 мил за Џеко и да се концетрирамо после на дефанзивец

А ова со Маркети сигурно е дека е купен ???

Един Џеко во Милан

17.06.2009
edin-dzeko2.jpg

Според информации од италијанските медиуми, екипата на Милан ги осигурала услугите на напаѓачот на Волфзбург, Един Џеко.
Истите извори наведуваат дека преговорите биле долги и тешки, откако првично германскиот клуб не бил заинтересиран за продажба на својот играч, но како решавачки се покажале дејствијата на Адријано Галијани и Ариедо Брајда.
Многу значајна била и желбата на босанскиот интернационалец да се пресели на „Сан Сиро", кој од мал е фан на Милан. Се шпекулира дека трансферната сума е 25 милиони евра.
Од друга страна, фудбалскиот клуб Парма на својот веб сајт потврди дека Алберто Палоши и следната 2009/2010 сезона ќе ја мина на позајмица од Милан во редовите на популарните „млекари".

Проблемите со заби може да бидат причинител на срцеви проблеми. Но мислам дека тоа е лесно решливо и ке потпише за Милан. Ебате 15 милиони даваат па имаат пари и за нова глава да му стават а не на забар да иде. Па овој Месерман секогаш прави вакви смешни работи.

Него интересот за триото Холанѓани од РМ е интересно. Снајдер ке е најдобро решение зашто супер би се снашол на местото на Пирло а Милан знаеме дека секогаш има добри искуства со Холанѓани.

Един Џеко во Милан

17.06.2009
edin-dzeko2.jpg

Според информации од италијанските медиуми, екипата на Милан ги осигурала услугите на напаѓачот на Волфзбург, Един Џеко.
Истите извори наведуваат дека преговорите биле долги и тешки, откако првично германскиот клуб не бил заинтересиран за продажба на својот играч, но како решавачки се покажале дејствијата на Адријано Галијани и Ариедо Брајда.
Многу значајна била и желбата на босанскиот интернационалец да се пресели на „Сан Сиро", кој од мал е фан на Милан. Се шпекулира дека трансферната сума е 25 милиони евра.
Од друга страна, фудбалскиот клуб Парма на својот веб сајт потврди дека Алберто Палоши и следната 2009/2010 сезона ќе ја мина на позајмица од Милан во редовите на популарните „млекари".
Друже, стварно не ми е јасно, зошто ја постави/копира оваа вест? Која најверојатно е од 24fudbal или сличните страни. Па види го постот на Мак. Тигар:tapp::tapp:

Ствано ќе биде тешко за Џеко. Џеко сака да игра во Милан, омилен клуб му бил, се е договорено со Милан. Е сега уште најтешкото, да се договориме со Волфсбург....инако јас сум песимист за овој трансфер.:jaj:

Абе ќе го земеме Сисоко забите биле овие док.од Милан немаат попаметна работа,и честито нов играч.:helou:
http://www.goal.com/en/news/10/ital...adrids-trio-of-sneijder-van-der-vaart-robben-

Ова е чиста шпекулација....

Друже, стварно не ми е јасно, зошто ја постави/копира оваа вест? Која најверојатно е од 24fudbal или сличните страни. Па види го постот на Мак. Тигар:tapp::tapp:

Ствано ќе биде тешко за Џеко. Џеко сака да игра во Милан, омилен клуб му бил, се е договорено со Милан. Е сега уште најтешкото, да се договориме со Волфсбург....инако јас сум песимист за овој трансфер.:jaj:
Пишува на повеќе стр. а усте малу и на голе ќе пишува.

од А1 му е таа информација... ја нема ни на 24фудбал ни на гоал...

први дознаваат А1 па после овие :pos:

нормално дека може да потпише... ама не треба да не залажуваат вакви глупи статии

Един Џеко во Милан

17.06.2009
edin-dzeko2.jpg

Оваа вест ти е преведена од бугарскиот сајт кој вчера го напиша истово...Ама буквално истово. И не знам која им е целта...

Галијани во 15 часот(сега:)) ќе се сретнел со агентот на Цисоко.Најверојатно ќе се продолжи работава додека играчот не се врати од одморот во Сенегал.

Ајдееее, кој ќе чека уште 15тина дена:tapp:

А и ме интересира, од кога Бугарските медиуми станаа Италијански?:icon_lol:

Ајде ваљда ќе се најде некој доктор на форумов да објасни каква е поврзаноста на забите со физичката спремност.

Само знам дека во јануари Малуда замина на операција на забите во Франција за да ги реши проблемите со повредите и после тоа е здрав како пушка.

Истото му се советува и на РВП ама Венгер не го пушта. Уште неколку фудбалери имаат правено операција на забите
:pos2::pos2::pos2:

Od sega do koga treba da zaigra ke mu porasnat novi pa i tie, da go zemea vcera denes vekje napraeni ke mu bea, ke jadese supa so leb :pos2:

Абе мора забите да му бидат Тип-Топ зашто кога е темно како ќе препознаат дали има некој?!:toe: :pos2: само забите можат да му ги сменат сигурно не можат цел да го мењаат :pos2::pos2:

BREAKING NEWS: Cissokho's Move To AC Milan Collapses

Гол.ком, може да е некој brainfart од нивна страна...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom