Токму така!znaci kakov sakam jas taka i sprotivno ??
ili ne
хехеххаехеа од кај ти ова бе дадо жити се!!!Galliani bil vo sarajevo vcera na nekolku casa .. da se dogovorat za Dzeko .. se nadevam deka ke bide nesto od ovaj transfer...
jas ne zboruvam za nesto sto ne e vistina .. ako ne mi veruvas prasaj nekoj od sarjevo ili ako znas bosanski citaj gi nivnite stranici ..хехеххаехеа од кај ти ова бе дадо жити се!!!
првата песна..е .......немам зборови...мене како голем фан на реал ме наежи...па ми дојде нешто такво..баш поради навивачите да остане во милан...каква песна му направиле...ц ц ц ... да не ја има некој во мп3 формат ?? и текст ако може??Во исчекување на утрешниот ден, да се надоврзам со Миланез
Едни од најдобрите клипови за играч што ги имам видено, а воедно и за најдобриот играч на сите времиња!
Non si vende Kaka!
Доколку тоа утре се РЕАЛизира ке биде најтажниот ден за сите росоњери колку и да сакате да го одрекнете тоа...Да Милан губел играчи, но никогаш не ги продавал најдобрите, тие се пензионирале и слично и за нив имало замени колку толку...Бобан, Савичевич, и уште многу други биле заменливи играчи,
Кака е вонсериски талент и играч кој што неможе да се замени, он негува некои вредности кои што веќе се изумрени во професионалниот фудбал...