Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино

Жими се. Ептен е тапа Пирло. Се надевам на трансфер листа дека ке биде. Некако нема мотив веќе во него. Утнува и гајле му е. Така цела сезона. Lame.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
џабе кажуваш,за кого?..
п.с еве ја изјавата на Берлускони
Кое е првото нешто што ми паѓа на памет за Малдини? Штета што ова е последен натпревар за дефанзивецот на Сан Сиро.” – рече Берлускони. “За Анчелоти? Истото.”
Ова вистина го изјави?п.с еве ја изјавата на Берлускони
Кое е првото нешто што ми паѓа на памет за Малдини? Штета што ова е последен натпревар за дефанзивецот на Сан Сиро.” – рече Берлускони. “За Анчелоти? Истото.”
>![]()
![]()
Жими се. Ептен е тапа Пирло. Се надевам на трансфер листа дека ке биде. Некако нема мотив веќе во него. Утнува и гајле му е. Така цела сезона. Lame.
Сеа ќе биде многу тешко да се најде адекватна замена за Анчелоти.џабе кажуваш,за кого?..
п.с еве ја изјавата на Берлускони
Ама и Шуми не е за заебанција, бидејќи:>![]()
![]()
Ама веќе многу често Пирло има лош ден... колку и да го браниме, Пирло е надвор од форма мнооогу долго време. Летово можеме да го дадеме за многу пари, а имаше и една интересна шпекулација за замена за Ето, тогаш бев против продавање Пирло. Еден од омилените играчи во Милан ми е, ама никако да се врати во форма...секој си има лош ден,некогаш се случува и само Пирло да игра а другите да се тапа,едноставно немавме среќа![]()
цццц,оној дида бе топка не фати,клошар,
ај за првите 2 гола добро,неодбранливи беа да кажеме,али третиот бее,кај отиде сварно нз......и сеа 2 место дали ќе бидеме,ќе се печат у август да играат квалификации,![]()
За сите инаетчи и по принцип бавни, Милан во никој случај нема да игра квалификации за ЛШ следната година!
Такво нешто можи да се случи доколку Фиорентина во последното коло победи со 17 гола разлика.
FORZA KA' PA RO ! FORZA MILAN!!!
CON EL MILAN IN CUORE!!! FORZA!