Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ova seriozno deka od "centar" momentalno nema navivaci vo komiti? Ako e taka jas se si mislam deka prvata podobra sezona za Vardar ce gi ima vo golem broj!

Od Centar drugar ne idat redovno site sakaat jak Vardar i ne im se ide na utakmici , jas sum od Centar inace i zalno no vistinito e deka od moe maalo porano sto idele po 30 lugje sega samo jas sum i uste eden drugar postar daogja ali poradi rabota ne e vo moznost , da im ebam terminite sto gi zakazuvaat!!

Но и Скопје нема лесен распоред, а ако информациите што ги добив се вистинити и што на велико се збори за нив и ако му се повтори тоа пак на мајмунот мора да се преземе нешто повеќе од бркање :duel:

Коа веќе збориме за бројка во регионот негде од веро тафталиџе до треска сме само по 4-5 души??!?!!? ги гледам децава ( 14-15 години ) не ни знаат кога игра Вардар...

Значи лека полека се ближиме кон втората лига а ? :raz:
Металург ќе му ја пуштал на Скопје :raz:
Ние ќе изгубиме три по ред сега...
Нека местат пак да им ебам крвта да им ја ебам :nerv:

za Metalurg duri i jas u Tetovo slusav deka ke im ja pustat.Sea za nas bi bilo dobro ako veke Metalurg se odkazat od sampionskata titula,ama za vas ke bide pekolno tesko :toe:

Ако му ја пуштат металург на скопје ќе го попушиме ние, а македонската лига ќе пропадне кога двата најголеми клубови ќе станат второ лигаши....

Nema kvalitetna liga bez Sloga Vardar Pobeda i Makedonija GP

za Metalurg duri i jas u Tetovo slusav deka ke im ja pustat.Sea za nas bi bilo dobro ako veke Metalurg se odkazat od sampionskata titula,ama za vas ke bide pekolno tesko :toe:

Готово е се откажаа Металург од титулата. Честито титула, а за нас малку потешко дека ќе се спасиме...

ako im ja pustat ovie na skopje idenje kaj sto treniraat i pretepuvanje sve da im ebam i da padne vtora liga pak za vardar ke bide celo skopje a takvi timovi ke postojat dodeka gazdite se bliski so vlasta i imaat pari a posle ke gi snema od mapa sve da im ebam pokvareno ne znam zasto ama najodvraten tim mi se ovie metalurg i turnovo

Jas koa zboram deka go mestat Vardar da ispadne nekoj me negira celo vreme, mada seuste imam nadez, neznam zosto ama bregalnica moze da padne vo kombinacija za ispagjanje

Единствен пат кога бев со Комити цела сезона на запад и некое гостување, беше една од ретките сезони кога Вардар играше во втора лига. Јес да одма влеговме во прва, али се надевам дека нема и вие тоа да го попиете.

Единствен пат кога бев со Комити цела сезона на запад и некое гостување, беше една од ретките сезони кога Вардар играше во втора лига. Јес да одма влеговме во прва, али се надевам дека нема и вие тоа да го попиете.
Фудбал? Ја ко што знам Вардар и Силекс никогаш немаат играно во Втора лига ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom