Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хаха пипо (ОФСАЈДМЕН) ама алал да му е како знае да го погоди тајмингот да влезе во шанса може од регуларни шанси без офсајдите реализацијата му беше 3 од 3 алал да му е
Конечно малце и јас да ги пофалам милан :)

честитки за победата од мене и еден другар навивач на милан!се исплати тандемот пато-инзаги!!!:smir:

Честито победа!Кога ке заврши еуфоријата ке пишам детален преглед од моја гледна точка!

Ај честито победа.Супер игра прикажа Милан денеска ако продолжи вака сигурно ќе го зачува местото кое води во ЛШ.

сите пари(2400ден.) собрани од прочка ги ставив на вас и добро ми се исплати оваа победа на милан

честитки и од мене:smir:

Добра игра носи и добар резултат. Рутинска победа со 3 гола, браво нека продолжат само така. Инзаги се враќа во форма и само нека игра вака Анчелоти со 2ца напаѓачи и сигурно ке има повеќе голови од Милан.

Честитки за победата до сите Миланези:).
Не ја гледав утакмицата повторно од оправдани причини, но штом сме им начукале 3 гола сигурно сме имале добра активна и развиена игра:smir:.

честитки и од мене
2 ро не бев во можност да го гледам па некој нека ги постира головите

конечни нешто ни тргна :smir:

edit:

ги најдов

сите 3 со лева Пипо

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_NHnJubTw6Y[/youtube]

А чекај вие тоа озбилно си мислите дека кога ке се вратат Сидорф,Кака,Роналдињо,Амброзини-Милан пак ке игра со двајца напаѓачи?
Абе Анчелоти ако имеше муда цела година ке играше вака,он знае што е најдобро али се плаши и секогаш дефанзивата му е приоритет.
И се гледа колку подобро се игра кога има дупли бек:)Видовте овие од Аталанта незнаеа од кој да се чуват,дали од Замброта дали од Јанкуловски,двајцата страшни во офанзивата со прекрасни центаршутеви:)

Брависимо :)

честитки до сите... особено до асистентите на головите и нормално, the man of the match - PIPO :)

прво многу сум задоволен што убедливо тепавме БЕЗ да примиме гол... конечно после подолго време не примаме гол, ко второ фала к*рци му текна на Анчелоти да примени 4-4-2 формација, требаше цел прв тим да се повреди и слаби резултати да редиме за да му текне на ова ама тоа е, било поминало... и ко трето добро е што тие што бркаат 4то и 3то место киксираа па помирно можеме да атакуваме погоре, а не да се бориме за 3то место...

Големи честитки...
Па ете ова е игра, да се знае сигурна победа а не еден гол и ајде. Браво за Инзаги еден од најактивните играчи во Милан.

Да бе исто ко Фламини.
Ко и секогаш, голем борец. :pos2:

Би се сложил со Феноменчо во врска со тебе и твоите коментари

За победата денеска, очекувано според мене, и се надевам дека Пипо ќе продужи да ира вакка и свињава дека ќе продужи да го става

Абиати исто така одличен денеска како и Бекамчо

Сендерос све појќе и појќе ме изненадува позитивно, би требало да го задржимо 25 године има ја колку што знам

Пато не изигра нешто посебно ама и фризурава тапа :tapp:

Другите горе доле солидно свите

Феноменчо уше колку со аватариве бе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom