Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј каде со муабетот, баш напротив цела утакмица ја изигравме како што треба, им дозволивме неколку шанси ама ич не и дадовме да играат, супер си изиграа момците. Ајде -12 не се многу, 4 кикса на Интер и ете на пак у борба.
Ајде малце оптимизам.:vozbud:

Браво така да се гледа малку позитивно

Честито нека ни е победава!! Ми се допаѓаше како се движеше средниот ред денеска.Ми изгледаа некако живо,брзо ги отвараа нападите.Не како другпат:Амброзини на Пирло,па овој назад на Малдини,па до Абиати,па од поново...Некако се осети дека имаат повеќе простор со ваква формација и игра.

Браво за Пипо! :)
Добро изиграа сите,отприлика...Сендерос ме изненадува...:) Фламини беше одличен,Бекам-Секоја чест!

FORZA MILAN!!!!

Хех, загреота овај Виудез, таман влезе и одма сврна крај судијава :kez:

Пипо - Ѕвер

Честито победа МИЛАНЕЗИ
Денеска скоро цел тим одличен.
Абиати како и секогаш, ѕвериште, еден од најдобрите играчи на Милан, сезонава.
Бонера добар, Сенди одличен, Малдини како и секогаш, Замброта извонреден, Јанко ме изненади, одлично изигра, Бекам закон, одлични пасови и голема борбеност, Фламини како и секогаш, голем борец, наследникот на Рино, Пирло солиден, Пато како и секогаш закон, одлична асистенција за Пипоо, за Пипо немам зборови.

А го видовте ли Виудез, чекаше 3-4 минути да влезе, и кога влезе, одма свирна судијата крај на утакмицата, па Малдини го заебаваше.:pos2:

Бравос Пипо ии фала богу не примивме гоол :pos2:
Сендерос треба секогаш да игра во првиот состав на Милан !!!

Честито победа миланези:)

Браво за Пипо....прекрасен хет трик:pipi:

Одлична игра на Бекам, тоа ми се допаѓа, Абиати фала богу што те имамо, у прво игравме малку поорганизирно и честито нови 3 бода!

Доброооо бе Аталанта е, не се подмочувајте од среќа толку. :):)
Немам примедби многу и да ги барам, освен Виудез најслав поеднице денеска ништо не изигра топка не пипна, поима нема :pos:, Фламини Сендерос и Бекам денес беа закон. Вики исто беше пиц-пец средена :):)
Инзаги како иде крај на сезона да си знаете дека се подобар ќе станува, финишот му е многу јак, лани учука 9 гола за 4 утакмици вака на крај (штета што е касно тогаш)

Конечно добра партија на Милан, иако во прво можевмо и да примимо гол..
Пато слабо нешто денеска многу промаши а и берберот го заебал, освен асистенција друго слабо изигра, но затоа туе беше мајсторот над мајсторите со двете леви :)
Колку е подобросо 2ца во нападот, повеќе слобода имаат...

пс: Никогаш нема да добијат шанса младиве...
Водимо 3-0 тој дури во 91 минута го става Виудс, детето само што влезе одма свирна крај судијата и нормално смешно му падна на Виудс ама за плачење е :(

Не викам за џабе јас со месеци дека Милан треба да игра со два класични напаѓачи :vozbud:
Зар му дојде памет на Анчелоти да ги става во напад Пато и Инзаги со Шева замена?
Последниве неколку натпревари победа издвојуваме само со ваков стил на игра.

Инаку поштовање за Пипо човекот е :zver: :cuc:

Ајде Беки уште официјално да кажат дека останал и дај боже од идната недела и Кака да го имаме :pipi:

Ајде Беки уште официјално да кажат дека останал и дај боже од идната недела и Кака да го имаме :pipi:
Веќе кажаа/кажав
И дефинитивно, Бекам останува во Милан, до крајот на сезоната! Добра вест...
MILAN - A.C. Milan communicate that the footballer David Beckham will remain with the Rossoneri until 30 June 2009.
:helou:

Не обрнавте внимание на веста, но заслужува да се прочита!
Линк

и конечно една убедлива победа без примен гол......не се сеќавам коа последен пат вака сме тепале....
дали е могуче...пипо не е у офсајд:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom