Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очигледно е дека некои работи не ти се јасни, ја сакам да ти кажам дека тие играчи што ги кажуваш не можат да се споредат со К.Роналдо со Видиќ и со Тевез.
За Тевез пола свет знаеше за него уште пред да дојде у Вест Хем, затоа што беше најголем хит неговиот трансфер у Коринтијанс, каде дојде како ѕвезда, таму беше ѕвезда.
А ти кажи ми, да си фудбалер, кој има страшен квалитет не би одел пешки за да играш за Милан или Манчестер.
Така прво убаво преиспитај се пред да ми нудиш место за тренер у Милан.

ЗАтоа што намерата не ми беше да скаутирам и да барам играчи, него да ти ја доловам разликата у класи меѓи иуграчите

Средниот ред ќе ни е изгледа

Бекам-Пирло-Фламини-Јанкуловски

4-4-2 ќе играме така мислам.

Еве Анчелоти за формацијата шо изјавил:

ON THE FORMATION ANTI ATALANTA
“Seedorf had some problems yesterday during the training session and his conditions will be evaluated with the last training session today. If he does not make it, a midfielder between Pirlo and Beckham will play as an attacking midfielder, moving Jankulovski in midfield. In defence one between Antonini and Senderos.”

Milan mora deneska da gi iskoristi kiksovite na Roma i Genoa,pa so pobeda ke se zacvrsti na tretoto mesto.Veruvam deka ke pobedi.

Ја се извинувам малце надвор од темата, ама мислам дека тука на форумот има многу нервозни момци.
Секој има свое мислење, неможете да се нервирате затоа што 95% од луѓето размислуваат различно од вас.
Дајте малце момци релакс :tapp::tapp: опуштете се :drk:и се ќе биде во ред

Denes ocekuvam sigurna pobeda na Milan i konecno vadenje od siviloto koe go zafati vo posledno vreme. Milan ima ekipa za povisoki dostreli od momentalnite i zasluzuva poveke od ova sto go ima vo momentov. Respect:smir:

MILAN-ATALANTA: LE FORMAZIONI UFFICIALI

MILAN: Abbiati; Bonera, Senderos, Maldini, Zambrotta; Flamini, Pirlo, Jankulovski; Beckham; Inzaghi, Pato.

ATALANTA: Consigli; Garics, Talamonti, Bellini, Peluso; Ferreira Pinto, Guarente, Cigarini, Valdes; Padoin; Plasmati.

Оф оф, Замброта и Јанкуловски од иста страна... еден од нив ќе биде неприметлив

Супер Пато и Инзаги заедно во напад. Сепак ова е нова формација на Анчелоти. Не сме играле 4-4-2 минатите сезони. Ај ке видиме како ке биде и дали Инзаги ке може да ги искористи долгите топки на Бекам.

А миланњус од тебе ?

Па па... ти реков да смалиш со играњето менаџер :pos:
Миланњус од мене
Линк

Не се заинтересирани си игра он менаџер дома :)
Да беа Милан заинтересирани ќе беше друга приказна, вака празни моабети :)
За Стелвио ти гарантирам, за Велосо, Патрисио и Мутињо исто така, дека бевме заинтересирани.
Стелвио го најавуваат како новиот Виеира. За Велосо се борат екипи како Манчестер, Арсенал, Фиорентина... За Патрисио летото бевме заинтересирани ние и Интер. Мутињо го сметаат за нов Руи Коста, многу екипи се заинтересирани за него!
А овие Урета, Сидни и Луиз, се одлични млади играчи, на овој Урета верувам и родителите не му го знаат правилното име(Jonathan Urretavizcaya), за Урета и Луиз најсериозно се заинтересирани момците од Артемио Франки.
Абе бате од овие еден не е компетентен да го носи дресот на Милан.Кои ти се овие бе,ахх менаџер што ти правиии...
Можеби само тој Мутињо,али не е тип ко за у Милан,на фаца го осеќам:)
А кој е компентентен? Можеби Емерсон? Фавали? Инѕаги? Ма дај не заебавајте, за Мутињо се борат најголемите светски екипи.

moutinho.jpg

Не знам шо му фали на фацата:back:
Еве јас да му ја смалам листата на Феномен...
Браида вчера имаше изјавено дека Милан не бил заинтересиран за Руи Патрисио.Голманот на Спортинг имал договор до 2013 година и минимална клаузула за откупување од 20 милиони.Значи...Заборави на него засега.
Грешка си, Браида, само негира дека сме испратиле понуда, тоа не значи дека не сме заинтересирани!

:sekss::drk:
Линк

Според спортал.бг, Милан е потготвен да даде 30 милиони за дуото на Манчестер, Немања Видич и Џони Еванс
Линк

Ајде, уште нецели 20 минути до почетокот на утакмицата, Замброта како лев и Јанко како лево крило, шит, осеќам пак ќе се губиме, ама, ајде, го имаме Патињо.:)

а бре до кога сосоставов без веза
аман веќе
мора некогаш да се победи
денес е денот :)

Пипотооо!:vozbud:
Асистенција на Јанко

Ајде, ајде, можеме ние, само што почна утакмицата!

Пенал требаше да ни досудат:@
Абиати фор президент :)

реков очекувам гол на пипо :smir::tv:

Инзаги идол ми е жими мајка...Најдобар голгетер во историјата...

Инзаги идол ми е жими мајка...Најдобар голгетер во историјата...

Инзаги не знае да игра, нема никаков фудбалски талент, не е ни брз, нема ни јак шут, нема дриблинг, едноставно знае каде да застане за да даде гол.

Инзаги не знае да игра, нема никаков фудбалски талент, не е ни брз, нема ни јак шут, нема дриблинг, едноставно знае каде да застане за да даде гол.

Да ама е на пат да стане единствен човек во историјата што има постигнато гол со бут, рамо, нос, пенисот и другите делови од телото освен ногата :smir::smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom