Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
според мене пирло најдобар плеј мејкер у светов ама вечерва ни тој не бил на ниво :toe:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
И јас сум многу изненаден, не очекував оти вака ќе заврши милан. Во многу лош момент кога интер им бега многу

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Според вас, кои треба да бидат засилувањата на Милан за следната сезона?

Еве јас како размислувам:
Голман: Патрисио/Манданда/Очоа/Акинфеев
Одбрана:Белј и Кјаер/Сантакроче/Агер
Средина:Гуркуф :jaj:
Напад:Роси/Аде/Ето`о/Бензема

Најефтини варијанти би ни биле:
Патрисио/Очоа
Бејл и Кјаер/Агер(како што знам понудувавме 8 милиона...)
А за нападот, се е над 25 милиона:toe::pusk:

Тренер-Бенитез/Рајкард/Бастен

Треба ли да го задржиме Сендерос?:nesum:
Јас мислам ДА

:tapp::tapp::tapp::tapp:
Линк

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Феноменчо ептен играш менаџер,не е све така како што си мислиш ти.Пола од овие што ги кажа ти не заслужуваат да го погледнат дресот на Милан а не да го носат!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Според вас, кои треба да бидат засилувањата на Милан за следната сезона?

Еве јас како размислувам:
Голман: Патрисио/Манданда/Очоа/Акинфеев
Одбрана:Белј и Кјаер/Сантакроче/Агер
Средина:Гуркуф :jaj:
Напад:Роси/Аде/Ето`о/Бензема

Најефтини варијанти би ни биле:
Патрисио/Очоа
Бејл и Кјаер/Агер(како што знам понудувавме 8 милиона...)
А за нападот, се е над 25 милиона:toe::pusk:

Тренер-Бенитез/Рајкард/Бастен

Треба ли да го задржиме Сендерос?:nesum:
Јас мислам ДА

:tapp::tapp::tapp::tapp:
Линк
абе и ја играм менаџер али кој ти се овие болдираниве бе???
и коа збориш за засилувања ја и ја нешо да кажам- би требало да земеме еден напаѓач висок-шо знае добро со глава да игра-значи да знае да шутира со глава да ја спушти топката со глаа на нога кај некого-или па бориело ако е у форма другата сезона ич и нема да ни треба друг напаѓач-после би требало и гуркуф да го вратиме-пошо многу се повредува кака-еве сеа и со сидорф кој знае шо ќе биде-и плус чоекот више у години е
одбрана да обавезно мора да се зима е сеа кој како играч нема да зборам,и голман исто би требало-исто нема да кажам --незнам ни самиот више кој би бил добра опција-возможна:smir:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Феноменчо ептен играш менаџер,не е све така како што си мислиш ти.Пола од овие што ги кажа ти не заслужуваат да го погледнат дресот на Милан а не да го носат!
абе и ја играм менаџер али кој ти се овие болдираниве бе???
и коа збориш за засилувања ја и ја нешо да кажам- би требало да земеме еден напаѓач висок-шо знае добро со глава да игра-значи да знае да шутира со глава да ја спушти топката со глаа на нога кај некого-или па бориело ако е у форма другата сезона ич и нема да ни треба друг напаѓач-после би требало и гуркуф да го вратиме-пошо многу се повредува кака-еве сеа и со сидорф кој знае шо ќе биде-и плус чоекот више у години е
одбрана да обавезно мора да се зима е сеа кој како играч нема да зборам,и голман исто би требало-исто нема да кажам --незнам ни самиот више кој би бил добра опција-возможна:smir:
Еапа вака
Манданда игра за Марсеј и веќе неколку години е стандарден првотимец, репрезентативец на Франција, ги засени "нашиот" Хуго Лорис, Грегори Купе, Себастијан Фреј и Ландро, повеќето би требало да ви се познати.
Еве едно клипче од него

Руи Патрисио игра во Спортинг Лисабон и бевме заинтересирани за него, рековме или Лорис или Патрисио, ама ништо не испадна, педерчето Лорис не извиси у последен момент...
Еве клипчиња од него

Гилермо Очоа, ти е еден од најдбрите голмани у светот! Јас така мислам, па и Пеле не играл во Европа, па пак е можеби и најдобар во историјата на фудбалот! Очоа во Мексиканската репрезентација ја засени нивната легенда Освалдо Санчез и многу од неговите интервенции ги има во клипови со имет "голкипрс ар крејзи", "бест сејвс"...

За Герет не треба треба ништо да се зборува, освен дека е најталентиран лев бек во светот, а и имаше некои шпекулации дека ќе праиме трампа Абиати за Бејл и Гомез.:toe:

За Кјаер немам материјал, ама ќе кажам дека е одличен дефанзивец, доколку го оставиме Сендерос би можеле него да го купиме, ако се знае дека има само19 години и ќе чека за да биде првотимец.

Италијанскиот магнат Мичеле Фереро сака да го купи Милан...
Линк

Замброта се драпа со сите нас
Линк
:kesa::kesa:

M

Mario Gómez

Гостин
според мене пирло најдобар плеј мејкер у светов ама вечерва ни тој не бил на ниво :toe:
Епа Диего невидено го сренда на Пирло синојка,според мене тука се должи поразот.Диего имаше слобода во играта и немаше некој добар да го чува.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Italian entrepreneur Michele Ferrero, the owner of chocolate making group Ferrero, is interested in taking over Milan.
Ууу чоколадните момци ке бидеме :pos: Интересна вест и сигурно различно прифатена од сите навивачи на Милан. Некои не сакаат да си иде Берлу поради неговата легендарна функција зашто го спаси Милан во средината на 80тите кога беа второкласна екипа а некои сакаат да си иде зашто мислат дека нема желба повеќе за финансирање и управување на фудбалски клуб и да си оди во мирна пензија како еден од најмаркантните фигури во историјата на Милан. Ке биде интересно како ке се одвиваат настаните...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со онаква игра каква што играше Милан во второто полувреме не заслужува да земе и регионална лига ,а не УЕФА.Вердер беше далеку подобар,Диего не беше доволно чувам,па затоа двата центар шутева дојдоа од Диего.Супер што изгуби денес ќе има да вратам и јас за она вчера што се случи со Реал:pos2:.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Со онаква игра каква што играше Милан во второто полувреме не заслужува да земе и регионална лига ,а не УЕФА.Вердер беше далеку подобар,Диего не беше доволно чувам,па затоа двата центар шутева дојдоа од Диего.Супер што изгуби денес ќе има да вратам и јас за она вчера што се случи со Реал:pos2:.
а лацио па каква игра прикажува па ти тоа кажи ми го..5 порази во низа и имаш за право да критикуваш некој друг тим?ти не можеш да кажеш дека ВБА е многу слаба не па за Милан..со среќа против Сампдорија ќе биде густа но ме чуди како толку губеа од Металист но нема врска тоа

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
а лацио па каква игра прикажува па ти тоа кажи ми го..5 порази во низа и имаш за право да критикуваш некој друг тим?ти не можеш да кажеш дека ВБА е многу слаба не па за Милан..со среќа против Сампдорија ќе биде густа но ме чуди како толку губеа од Металист но нема врска тоа
Не сум за Лацио гледаш потпис ,само сликата од наш играч си е ставив.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
ЈБГА...не фаќам Наша ТВ, не гледав што се се случуваше синоќа.
Од резултатот сум изненаден....нема да пцујам, сепак е тоа само Куп УЕФА. Кога малце ќе размислам....подобро сега одколку во полуфинале или финале.
Карло ќе остане минимум до крај на сезоната....нема да ме чуди ако остане и подолго. Не гледам слободен тренер што може да седне на клупата на Милан...а некој неискусен не верувам дека ќе седне да го води Милан....преголем ризик е.
Останува да се бориме за 2-ро место во Серија А....ако Интер претера со киксови може да го загрозиме.....меѓутоа не верувам дека тоа може да се случи.....останува да видиме.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
ЈБГА...не фаќам Наша ТВ, не гледав што се се случуваше синоќа.
Од резултатот сум изненаден....нема да пцујам, сепак е тоа само Куп УЕФА. Кога малце ќе размислам....подобро сега одколку во полуфинале или финале.
Карло ќе остане минимум до крај на сезоната....нема да ме чуди ако остане и подолго. Не гледам слободен тренер што може да седне на клупата на Милан...а некој неискусен не верувам дека ќе седне да го води Милан....преголем ризик е.
Останува да се бориме за 2-ро место во Серија А....ако Интер претера со киксови може да го загрозиме.....меѓутоа не верувам дека тоа може да се случи.....останува да видиме.
Па така се размислува бе а не ќе се грижам во финале или полуфинале ТО Е ТО...
Сите играат сега на повеќе фронтови а ние само во Серија А и може да фатиме приклучок со Интер и Јувентус.
АЈТ СО СРЕЌА И НЕ СЕ СЕЌИРАЈТЕ "СЕ ЌЕ БИДЕ ДОБРО"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom