Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е Рони ќе почне да игра долго време нема играно Анчелоти дрво е ќе му избега ако го чува на клупа.

Бекам да остане само до крај на сезона баш ќе ни биде од корист се сеќавате на реал кој им ја донесе титулата тогаш он и рејес у послдните кола изиграа на ниво и им донесоа титула на реал па очекувам и бекам со добриве игри да ни ја донесе титулата а после сезонава да си иде зато многу гужва имаме у среден ред !

Мора некако да им го купиме на ЛА Галакси многу ни се вклопи во играта секоја утакмица по една асистенција прае.

Супер е Бекам али незнам дали ке биде добро да платиме јака пара за играч кој има 33 години и кој дали ке може следната сезона да изигра вака како што игра. Најдобро е да го задржиме до крајот на сезонава некако за да надомести за Гатузо.

Супер е Бекам али незнам дали ке биде добро да платиме јака пара за играч кој има 33 години и кој дали ке може следната сезона да изигра вака како што игра. Најдобро е да го задржиме до крајот на сезонава некако за да надомести за Гатузо.

Бекам многу добро се покажа во Милан и мислам дека дава се од себе ама поради една цел. Тој сака да остане во Милан и не сака да се врати назат. А ако го купиме мислам дека ке седи на клупа и нема да игра.
Ако го задржиме до крајов на сезонава ке е добро, ама мислам дека сепак не е паметно да го земет, за тие пари има многу млади ѕверој како Пато.

Бекам треба да остане во Милан,тој е голем ирач и супер шутер и ке ви биде од голема корист

Според мене,Бекам би можел да остане до крај на сезона,дали како позајмица или незнам што,додека да се врати Гатузо.Зашто да не го заборавиме и него,одличен играч е,башка и доста борбен:smir:.

Според мене,Бекам би можел да остане до крај на сезона,дали како позајмица или незнам што,додека да се врати Гатузо.Зашто да не го заборавиме и него,одличен играч е,башка и доста борбен:smir:.

неможе така... мора да се оди на се(потпишуваме минимум 1 год договор) или ништо (во Март се враќа во Америка) :)

Ееее а сигурен сум дека 90 % од вас сте јаделе гомна за Бексот кога играше за Јунајтед дека е манекен и слични ствари.
Колку може да биде испревртлив човекот, чудо тоа.

Бекам да го надоместува Гатузо???ццц
Го споредувате Бекам со Гатузо :uvo:
Гатузо е борбен до немај каде и секоа чест.Ама нема ни половина од техниката на Бекам.Видовме како му оди на Милан со него во тимот а како со Бекам.Едно ќе ви кажам,слушнав нешто да поигра до крај на зезона и после кој го ебе.Во тој случај не го ни заслужувате да го имате во своите редови...

Како што пишува по нетов за формацијата против Реџина,единствено непознато е третото место во среден ред,покрај Бекам и Фламини.
Во нападот ќе биде КА-ПА-РО-то...
Па уствари истата формација што беше постирана некаде поназад,само што за средниот ред не се знае.:)
Ај за едно 45 минути треба да ја има и официјалната формација,па ќе видиме.

Еве ги официјалните
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski; Beckham, Flamini, Ambrosini; Ronaldinho; Kakà, Pato.
REGGINA: Campagnolo; Lanzaro, Valdez, Santos; Krajcik, Carmona, Cozza, Barillà, Costa; Di Gennaro, Corradi.

Еве ги официјалните
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski; Beckham, Flamini, Ambrosini; Ronaldinho; Kakà, Pato.
REGGINA: Campagnolo; Lanzaro, Valdez, Santos; Krajcik, Carmona, Cozza, Barillà, Costa; Di Gennaro, Corradi.

Уффф колку ми се допаѓа нашиов состав.
И Роналдињо игра јееееее.
100% победа
Ај со среќа

оф топик: Некој да ми каже кај гледате вака кој е прва постава?

Уффф колку ми се допаѓа нашиов состав.
И Роналдињо игра јееееее.
100% победа
Ај со среќа

оф топик: Некој да ми каже кај гледате вака кој е прва постава?

на официјална страна на Милан http://www.acmilan.com/index.aspx
секој фан ваљда ја има посетено

...................Abbiati.......................
Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski
.......Beckham, Flamini, Ambrosini..........
..................Ronaldinho.....................
...............Kakà,.... Pato...................

како што гледам Кака почна да игра како шпиц во нападот
а изненаден сум што го нема Сидорф кој како Амбро му се миленици на Анчелоти, ама вака ме бендисува составов само на место Амбро да не беше казнет Пирло и ќе е топ за наредни мечеви
да видиме денес како ќе се покажат :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom