Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немало пари, долгови имало? Еве ги причините...
Кардачо, Видуез, ИБРАИМ БА, Емерсон, Роналдо, Виери, Оливеира, Вогел, Џилардињо, Бекам, Роналдињо до негде.... и уште милион којшто не ми текнуваат. Со парите што беа фрлени во воздух за вакви "Таленти" секој паметен тренер и претседател во светот би купил 3-4 млади играчи како Пато и Тиаго Силва и ке си ја градиш иднината на тимот.

Кардачо, Видуез, ИБРАИМ БА, Емерсон, Роналдо, Виери, Оливеира, Вогел, Џилардињо, Бекам, Роналдињо до негде.... и уште милион којшто не ми текнуваат. Со парите што беа фрлени во воздух за вакви "Таленти" секој паметен тренер и претседател во светот би купил 3-4 млади играчи како Пато и Тиаго Силва и ке си ја градиш иднината на тимот.
Вака викаше и син му на Берлускони, ама стариов е дрво невидено и по свое си тера.

утре е решавачки ден за нас ке видиме што ке биде иако немам многу надеж зборовите на педерот галиани кажат се :toe::toe:

Луѓе незнам вие што мислите за бекам ама јас мислам дека кога влезе фламини како се осети дека знае да изигра детето на таа позиција одма неколку успешни стартови скрати топката да помине за напаѓачите јас мислам Фламини IN Бекс OUT
Леле оној црногорецон многу добар баш би посакал таков играч во тим многу е брз и има добар дриблинг некои нема да се сложат ама потсеќа на играта на кака многу се труди и топ е за таа позиција можеби би бил добар во милан!?

Ќе видите кака ќе остани мислам дека сити ја намалил понудата на за кака на 50 милиони.:toe:

Не се сложувам за овие!:nenene:
Рачунај дека за дечките немаме дадено ни 3 милиона, а во иднина барем од Табаре очекувам да биде замена за Кака.:wink:
Бекам, Емерсон, Ибраим Ба и Виери, речиси не дадовме пари, Роналдињо дупла го исплати трансферот, а и добро игра(во последните утакмици му падна малце формата ама пред тоа ни беше најдобар играч)...

Луѓе незнам вие што мислите за бекам ама јас мислам дека кога влезе фламини како се осети дека знае да изигра детето на таа позиција одма неколку успешни стартови скрати топката да помине за напаѓачите јас мислам Фламини IN Бекс OUT
Леле оној црногорецон многу добар баш би посакал таков играч во тим многу е брз и има добар дриблинг некои нема да се сложат ама потсеќа на играта на кака многу се труди и топ е за таа позиција можеби би бил добар во милан!?
Супер играч е, баш би ни требал, ама....:kesa:

Ми текна да проверам кога точно дошол Кака во Милан:)

4.jpg

Milan's new player Brazilian Ricardo Dos Santos Leite, also known as 'Kaka' holds his new jersey during his presentation at Milan seat of Milanello (Milano), Tuesday 19 August 2003.

Еве негов говор на овој ден
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]- Veoma sam srecan sto cu igrati ovdje, nadam se da cu uci u istoriju Milana. Velika je cast igrati za prvaka Evrope, za mene dolazak u Milan predstavlja ispunjenje sna - rekao je Brazilac,[/FONT]

и успеа во тоа:pipi:

Цар си ако веруваш во ова!
Можда в.д. претседателот кој е на замена до следни избори ќе плисне 120 милиона из чиста мира :tv:
Башка и оригиналната вест потекнува од News of The World, не така меродавен извор... уживајте, не го купува Реал Кака :smir:

Toa знаеме но добра замена ќе биде ако замине што никој нејќе да замине..

Добро бе газдиве ако толку сакаат да го продадат нека издржат до лето уште една полусезона треба да изиграме се бориме за скудетото они сакаат да ни го шитнат најдобриот играч!!!:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom