Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Вака не беше ни со Шева. На секој фудбалски портал ова е прва тема. Уф притисокот ми се дигна од сето ова. Ако се направи трансферот ке умре фудбалот.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.288
Поени од реакции
8.468
Не може нема да влезат на терен навивачите свесни се за ризикот да има инцидент кој ќе ја врати пак сериа а 1 чекор назад да сум јас водач на група кога ќе почне натпреварот едноставно ќе искочам со цела навивачка група нека играат на празен стадион!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Мора нешто да направат како да не ги знаеме курва суд ќе направат пак некој беља.:wink:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Кака го одби Сити по жестока кавга со татко му

Кака не сака во Манчестер Сити и покрај желбата на неговиот татко и дозволата на Милан. Интернет порталот Спортмедиасет, што е во сопственост на Силвио Берлускони пренесува дека во просториите на "росонерите" дошло до жестока кавга меѓу Кака и татко му, кој сака тој да замине во Премиерлигата. Кака не верува во проектот на богатите Арапи и самиот е свесен дека за неговата кариера тоа ќе биде чекор назад и покрај парите. Неговиот татко изминативе денови интензивно преговара со "граѓаните" и му обезбеди богат договор, а на Милан отштета со која би можеле да ја освежат екипата со неколку квалитетни играчи. Последниот збор е, сепак, на Кака.
Навивачите на Милан почнаа со мирни протести пред Миланео, носејќи транспаренти "Не оди Кака", "Рацете подалеку од Кака", што се верува дека влијаело на неговата одлука.

Смртни закани за Галијани и Берлускони

Дека нема така лесно да излезе на крај со најверните фанови кои не сакаат ни да слушнат за продажба на миленикот Рикардо Кака, покажува веста дека потпретседателот на Милан, Адријано Галијани, веќе ангажирал неколку вооружени телохранители кои ќе мора да се грижат за неговата безбедност за време на денешниот првенствен натпревар со Фиорентина во Милано.
Дека ситуацијата е излезена од контрола покажуваат и неколкуте писма испратени до седиштето на калчо гигантот, а освен заканувачките текстови во истите се пронајдени и неколку куршуми кои се наменети за потпретседателот Галијани и за сопственикот и премиер на Италија, Силвио Берлускони.

“Се уште не е решено ништо, но е многу тешко да натераме да остане некој на кого му предлагаат 15 милиони евра годишно"- кажа Берлускони. "Се разбира дека ми е жал ако не напушти, но во овој момент не сум во можност да го задржам"- додаде тој.
"Ние не можеме да му ја покачиме платата бидејќи таа веќе е на највисоко ниво за нас (9 милиони евра по сезона) и ќе се растури целиот тим во спротивно"- продолжува сопственикот.
"Треба да ги покачиме платите на сите во тимот, а тоа не може да си го дозволиме. Ризикуваме дури да го загубиме без да оствариме профит за него, но се надевам дека ќе остане"- додаде уште Берлускони.
"Росоњерите" платија за Кака 8 милиони евра на Сао Паоло во август 2003 година.

се вади сега па овај, мрш у пм:nerv:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
тоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Браво кака ај ова да е вистина да ова вистина земам виното :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Јас сум готова:cry:
Клиповите стварно ме расплакаа:cry::cry:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако е вистина дека Кака конечно рекол НЕ, тогаш ТОООООО КАКА БРАВООО!!!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Кака не сака во Манчестер Сити и покрај желбата на неговиот татко и дозволата на Милан. Интернет порталот Спортмедиасет, што е во сопственост на Силвио Берлускони пренесува дека во просториите на "росонерите" дошло до жестока кавга меѓу Кака и татко му, кој сака тој да замине во Премиерлигата. Кака не верува во проектот на богатите Арапи и самиот е свесен дека за неговата кариера тоа ќе биде чекор назад и покрај парите. Неговиот татко изминативе денови интензивно преговара со "граѓаните" и му обезбеди богат договор, а на Милан отштета со која би можеле да ја освежат екипата со неколку квалитетни играчи. Последниот збор е, сепак, на Кака.
Навивачите на Милан почнаа со мирни протести пред Миланео, носејќи транспаренти "Не оди Кака", "Рацете подалеку од Кака", што се верува дека влијаело на неговата одлука.
Смртни закани за Галијани и Берлускони

Конечно една добра вест во врска со кака и со иве двјца да му дојде малу умот.:helou:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.288
Поени од реакции
8.468

дај извор

А

Ајсшутер

Гостин
Денеска само прекинувње на натпреварот или пак неидење на утакмици за да видат келавиот гној и Берлускони дека неможат да си играат со играчите како што сакаат.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
“Се уште не е решено ништо, но е многу тешко да натераме да остане некој на кого му предлагаат 15 милиони евра годишно"- кажа Берлускони. "Се разбира дека ми е жал ако не напушти, но во овој момент не сум во можност да го задржам"- додаде тој.
"Ние не можеме да му ја покачиме платата бидејќи таа веќе е на највисоко ниво за нас (9 милиони евра по сезона) и ќе се растури целиот тим во спротивно"- продолжува сопственикот.
"Треба да ги покачиме платите на сите во тимот, а тоа не може да си го дозволиме. Ризикуваме дури да го загубиме без да оствариме профит за него, но се надевам дека ќе остане"- додаде уште Берлускони.
"Росоњерите" платија за Кака 8 милиони евра на Сао Паоло во август 2003 година.
Зарем мислите дека има избор Берлускони?
Зарем не помисливте дека Кака си решава за својата судбина?
Зарем помисливте дека Берслускони ќе ја избрка иконата на Милан?

И ајде смирите ја тензијата малце, Кака не си оде од Милан.
Алооо!!!

Бенитез:Пенант ќе го напушти Ливерпул, Агер не.

:(:(

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Леле ми се плаче од клипов погоре, како мојт да си ојт Кака ко во Милан ја изгради цела кариера, стана најдобар играч во цел свет, како мојт не ми е јасно. Ајде да се молиме да не си ојт.

Погледнете

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нема да го прекинат натпреварот зс едвај чекаат да го казнат милан.Ако добро се сеќавате кога навивачите од атланта влегоа втерен и беше прекинат натрпреварот а не ја казнија атланта.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom