Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Не се нервирајте дотолку, еден тим не може и не треба да зависи од еден играч.Џабе штрајкувате и протестирате :), моментот е тоа што вие навивате за Милан , а не за Кака.
Ако е така, што требаше навивачите од Арсенал да направат кога Анри си замина?Да се испотепаат? :)
Не е иста ситуацијата, ама сумата што Сити ја нуди е преголема, јас би му препорачал на Берлускони да им го даде Роналдињо и да им доплати отколку да го даде Кака, ама то е то.Берлускони очигледно сака профит, зема играчи со истечени договори, а ги продава ѕвездите за фантастично големи суми :toe:

лесно е да се каже ова доколку имаш тренер ко Мурињо... но не и Анџелоти :smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се гледа дека има подршка од соиграчите да остане. Роналдињо кој исто доби понуда летово од Манчестер Сити и ја одби за да оди во Милан го моли да остане зашто тоа ке биде катастрофа и за Милан и за Кака.

:nerv::nerv::nerv:

:pred::pred::pred:
Не се гледа сликата...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Да ви го прадаат ивас ибра да видиме како ќе ви биде(на интер) тој вие моторот тој ви дава по 2 гола на утакмица ај сеа замисли како ние нас кака.:nesvest:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Е да, во право си, ама и претседателот ви е сакс, само за профит е чоекот, ко на авто пазарон од фершпед да се наоѓа :)

Да ви го прадаат ивас ибра да видиме како ќе ви биде(на интер) тој вие моторот тој ви дава по 2 гола на утакмица ај сеа замисли како ние нас кака.:nesvest:
Епа моментот е тоа што Морати нема да дозволи било која сума да ни го земе генијалецот, а ако сака тој да си оди имаме ние список на фудбалери, прв ни е Кун :)

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Искрено за тие пари може да купите многу добри играчи, на позиции каде што сте послаби во моментов. Се разбира мислам на одбраната, на пример Мексес, Агер... Голманче можда некое да се земе исто, па и напаѓач за со Пато. Бориело нека е резерва прва, а Шева...
Многу пари се у прашање, ако сите тие се искористат на нови фудбалери, Милан дефинитивно ќе биде поквалитетна екипа него сега.

Мое мислење...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ти купи сто играчи нема да бидат како кака ај кази еден како што кака може да дрибла од вгол,пази во италианско првенство?

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Радикално ке го прекинат натпреварот изгледа. Само така може да се каже на ќелавите.
Џабе е. Ако онај Берлускони намисли да го продаде Кака, и така ќе биде. Не сака стариот да ја напушти олигархијата во Италија, бидејќи претставува еден од главните во тие сфери, а за тоа добредојдени му се 100-те милиончиња од Арапов.

Сеедно, катастрофален потег на Берлу, јас пак ќе потенцирам. Не сум навивач на Милан, а сепак премногу се нервирам како почнува еконмската криза да се влегува длабоко низ вратите на фудбалот, што и не треба да биде, зашто сите знаеме дека 99% од играчите кои си отишле за пари пропаднале, а КАКА го ценам исто колку и Роналдо во Манчестер Јунајтед, и знам дека е еден од подобрите во светот. А, ако си оди во Сити, е тоа ќе биде нешто катастрофално, што нема зборови да се опише. И што ќе биде со Сити, НИШТО, ќе се борат за опстанок. :toe:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Видите една астон вила не му го продава Ашле јанг на реал то а ме нервира самом нашиве се најпаметни од секогаш.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Искрено, многу би изгубила Сериа А доколку се продаде Кака..Губиме од првенство еден од најдобрите играчи во светот, и тоа не е убаво..Затоа јас сум против продажбата на Кака во Манчестер Сити, но не знам како ќе реагираат Берлускони и Галијани на ова, дали ќе се намамат на парите, а искрено се надевам дека нема ....

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Абе еден играч си е еден играч... може да се повреди и да отиде сезоната без него. А памтите пред недела-две кога имаше шпекулации дека треба да оди на операција. Вака ќе земете 5-6 играчи од светска класа. Роналдињо ако заигра ко на времето, нема ни да приметите некоја ОГРОМНА разлика.
Еве читам сега сте биле заинтересирани за Есиен и Адебајор. Сите знаеме дека е Кака светска класа, ама 5 играчи се 5 играчи :)
Јас повеќе сакам да остане, искрено далеку повеќе ме плаши Милан со неколку нови играчи од светска класа. Пак напоменувам, мое мислење.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Добро бе овие озбилно преговараат за Кака, очигледно им требаат пари :tapp:
Ќе го дадат Кака и после ќе си лапнат парите, не очекувам од нив да купуваат играчи можеби само 1-2 а не како што викате ќе го обноват тимот со парите.
Нешто слично беше и со Шева, го продадоа за голема сум и на негово место го донесоја Оливеира кој на 20 натпревари едвај 3 гола даде.
Ако го дадат Кака мојот омилен Берлу ќе стане мојот најомразен Берлу :icon_lol:

Од сеа што прават фановите:

И јас милсам истото нема никој да купат и пак ќе бидиме во криза еве од кога е заминат Шева во Челси едвај најдовме асален напаѓач.:toe:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе еден играч си е еден играч... може да се повреди и да отиде сезоната без него. А памтите пред недела-две кога имаше шпекулации дека треба да оди на операција. Вака ќе земете 5-6 играчи од светска класа. Роналдињо ако заигра ко на времето, нема ни да приметите некоја ОГРОМНА разлика.
Еве читам сега сте биле заинтересирани за Есиен и Адебајор. Сите знаеме дека е Кака светска класа, ама 5 играчи се 5 играчи :)
Јас повеќе сакам да остане, искрено далеку повеќе ме плаши Милан со неколку нови играчи од светска класа. Пак напоменувам, мое мислење.
Не ме разбираш брат ти донеси пак ќе речам сто играчи нема да играат како кака,есиен игра дефансива не напад,ако добро се сеќавате кака ни ја ни ја донесе бр.7 прво селтик,јунајтед ливерпоол андерлект ее колку кака има направено за нас,а рекоа се враќа во форма.:nesvest:

Росоњери ајмо сите потпис за Кака ......:vozbud::vozbud::vozbud:
http://www.firmiamo.it/kaka

:helou:
има некој превод ништо не разбирам.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Нема потреба од карање не е сеа ситуација за тоа Ибракдабра така мисли ти така мислиш и крај!!!

Јас само се молам Кака да остане!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom