Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се нервирајте дотолку, еден тим не може и не треба да зависи од еден играч.Џабе штрајкувате и протестирате :), моментот е тоа што вие навивате за Милан , а не за Кака.
Ако е така, што требаше навивачите од Арсенал да направат кога Анри си замина?Да се испотепаат? :)
Не е иста ситуацијата, ама сумата што Сити ја нуди е преголема, јас би му препорачал на Берлускони да им го даде Роналдињо и да им доплати отколку да го даде Кака, ама то е то.Берлускони очигледно сака профит, зема играчи со истечени договори, а ги продава ѕвездите за фантастично големи суми :toe:

лесно е да се каже ова доколку имаш тренер ко Мурињо... но не и Анџелоти :smir:

:nerv::nerv::nerv:

berlu.jpg

:pred::pred::pred:

Се гледа дека има подршка од соиграчите да остане. Роналдињо кој исто доби понуда летово од Манчестер Сити и ја одби за да оди во Милан го моли да остане зашто тоа ке биде катастрофа и за Милан и за Кака.

:nerv::nerv::nerv:

berlu.jpg

:pred::pred::pred:

Не се гледа сликата...

Да ви го прадаат ивас ибра да видиме како ќе ви биде(на интер) тој вие моторот тој ви дава по 2 гола на утакмица ај сеа замисли како ние нас кака.:nesvest:

Е да, во право си, ама и претседателот ви е сакс, само за профит е чоекот, ко на авто пазарон од фершпед да се наоѓа :)

Да ви го прадаат ивас ибра да видиме како ќе ви биде(на интер) тој вие моторот тој ви дава по 2 гола на утакмица ај сеа замисли како ние нас кака.:nesvest:

Епа моментот е тоа што Морати нема да дозволи било која сума да ни го земе генијалецот, а ако сака тој да си оди имаме ние список на фудбалери, прв ни е Кун :)

Искрено за тие пари може да купите многу добри играчи, на позиции каде што сте послаби во моментов. Се разбира мислам на одбраната, на пример Мексес, Агер... Голманче можда некое да се земе исто, па и напаѓач за со Пато. Бориело нека е резерва прва, а Шева...
Многу пари се у прашање, ако сите тие се искористат на нови фудбалери, Милан дефинитивно ќе биде поквалитетна екипа него сега.

Мое мислење...

Ти купи сто играчи нема да бидат како кака ај кази еден како што кака може да дрибла од вгол,пази во италианско првенство?

Радикално ке го прекинат натпреварот изгледа. Само така може да се каже на ќелавите.
Џабе е. Ако онај Берлускони намисли да го продаде Кака, и така ќе биде. Не сака стариот да ја напушти олигархијата во Италија, бидејќи претставува еден од главните во тие сфери, а за тоа добредојдени му се 100-те милиончиња од Арапов.

Сеедно, катастрофален потег на Берлу, јас пак ќе потенцирам. Не сум навивач на Милан, а сепак премногу се нервирам како почнува еконмската криза да се влегува длабоко низ вратите на фудбалот, што и не треба да биде, зашто сите знаеме дека 99% од играчите кои си отишле за пари пропаднале, а КАКА го ценам исто колку и Роналдо во Манчестер Јунајтед, и знам дека е еден од подобрите во светот. А, ако си оди во Сити, е тоа ќе биде нешто катастрофално, што нема зборови да се опише. И што ќе биде со Сити, НИШТО, ќе се борат за опстанок. :toe:

Видите една астон вила не му го продава Ашле јанг на реал то а ме нервира самом нашиве се најпаметни од секогаш.

Искрено, многу би изгубила Сериа А доколку се продаде Кака..Губиме од првенство еден од најдобрите играчи во светот, и тоа не е убаво..Затоа јас сум против продажбата на Кака во Манчестер Сити, но не знам како ќе реагираат Берлускони и Галијани на ова, дали ќе се намамат на парите, а искрено се надевам дека нема ....

Абе еден играч си е еден играч... може да се повреди и да отиде сезоната без него. А памтите пред недела-две кога имаше шпекулации дека треба да оди на операција. Вака ќе земете 5-6 играчи од светска класа. Роналдињо ако заигра ко на времето, нема ни да приметите некоја ОГРОМНА разлика.
Еве читам сега сте биле заинтересирани за Есиен и Адебајор. Сите знаеме дека е Кака светска класа, ама 5 играчи се 5 играчи :)
Јас повеќе сакам да остане, искрено далеку повеќе ме плаши Милан со неколку нови играчи од светска класа. Пак напоменувам, мое мислење.

Добро бе овие озбилно преговараат за Кака, очигледно им требаат пари :tapp:
Ќе го дадат Кака и после ќе си лапнат парите, не очекувам од нив да купуваат играчи можеби само 1-2 а не како што викате ќе го обноват тимот со парите.
Нешто слично беше и со Шева, го продадоа за голема сум и на негово место го донесоја Оливеира кој на 20 натпревари едвај 3 гола даде.
Ако го дадат Кака мојот омилен Берлу ќе стане мојот најомразен Берлу :icon_lol:

Од сеа што прават фановите:
kakanossitoca17012009grehgerwN.jpg

kakaostani.jpg

И јас милсам истото нема никој да купат и пак ќе бидиме во криза еве од кога е заминат Шева во Челси едвај најдовме асален напаѓач.:toe:

Абе еден играч си е еден играч... може да се повреди и да отиде сезоната без него. А памтите пред недела-две кога имаше шпекулации дека треба да оди на операција. Вака ќе земете 5-6 играчи од светска класа. Роналдињо ако заигра ко на времето, нема ни да приметите некоја ОГРОМНА разлика.
Еве читам сега сте биле заинтересирани за Есиен и Адебајор. Сите знаеме дека е Кака светска класа, ама 5 играчи се 5 играчи :)
Јас повеќе сакам да остане, искрено далеку повеќе ме плаши Милан со неколку нови играчи од светска класа. Пак напоменувам, мое мислење.

Не ме разбираш брат ти донеси пак ќе речам сто играчи нема да играат како кака,есиен игра дефансива не напад,ако добро се сеќавате кака ни ја ни ја донесе бр.7 прво селтик,јунајтед ливерпоол андерлект ее колку кака има направено за нас,а рекоа се враќа во форма.:nesvest:

Росоњери ајмо сите потпис за Кака ......:vozbud::vozbud::vozbud:
http://www.firmiamo.it/kaka

:helou:

има некој превод ништо не разбирам.

Нема потреба од карање не е сеа ситуација за тоа Ибракдабра така мисли ти така мислиш и крај!!!

Јас само се молам Кака да остане!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom