F
fantomX
Гостин
Не е точно. Само сам се заеба. Тој арен си е, се заеба шо се ожени, и то за тогашна „спајсица“. Сакаш да се кладиме дека ако Роналдо се ожени со некоја чакалка ко Бекам шо напрај, Фергусон одма ќе го испрати?Бекам ако беше добар, уште во Јунајтед ќе играше![]()
Види малку Ули Хенес шо вели...
Викторија Бекам е смрт за фудбалот
Спортскиот директор на Баерн, Ули Хенес тврди дека ја нашол највоочливата разлика меѓу својата и екипата на Милан и ја опиша со зборовите кои први му паднаа на памет. Она што особено му оди на нерви на Хенес е фамата што се крена околу доаѓањето на Дејвид Бекам на Сан Сиро, а особено не може да ја поднесе неговата сопруга Викторија.
"Дејвид би сакал да го видам, но не и неговата сопруга. Таквите личности се смрт за фудбалот. Јас сум спортски директор на клуб и на памет не ми паѓа во описот на мојата работа да влегува потрага по хотел кој најмногу би и одговарал на госпоѓата Бекам", беше брутално искрен Хенес во своето излагање.
Интересно е тоа што и Баерн и Милан подготовките за продолжението од сезоната ги минаа во Дубаи, но во сосема различна атмосфера. Германскиот тим тренираше релаксирано додека околу фудбалерите на Милан имаше засилени мерки на безбедност и тоа токму поради Бекам.
"Ми се причини дека разликата меѓу нас и нив е во тоа што едните играат фудбал, а другите снимаат филм. Како да се во Холивуд", додаде Хенес.
Спортскиот директор на Баерн е познати по тоа што никогаш не ги филтрира своите мисли, па неговите критики често се директни и болни. Факторот гламур му е еднаков на нула, па затоа Билд го опишува како чиста спротивност на Бекам.
Не знам како Милан се речи да го прими, особено шо не практикува ира со таков вид играчи. Можеби маркетиншки, макар шо Бекам не е то шо беше порано ни на тој план. Стварно не знам.