Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Одличен наптревар на Пато,заслужува да игра прва постава со неговите игри..Одбранава ДРВО,Фавали појма нема една не фана,Јанку беше крив за едниот гол но трчаше напред правеше акции..Малдини и Замброта не беа лоши..Кака изигра солидно но не бев задоволен од Бекам затоа што не испрати еден асален центаршут,можеби кога ќе игра Бориело или Инзаиг ќе вреди тој да играат оти вчера немаше кој да дава гол..Роналдињо слабо изигра еден од послабите настапи во Милан од кога е дојден..Анчелоти бива ли да е толку токмак,уште не свати во 70 минута се брани го вади Рони го става Амброзини теее па до толку ли не мисли колку години е тренер на Милан уште не ја научи лекцијата...Требаше Бекам да го извади и да го стави Амброзини ама тоа е тоа сепак сум задоволен и не сум задоволен со овој еден бод но тоа е тоа во среда со Сампдориа тешка утакмица уште една.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Одличен наптревар на Пато,заслужува да игра прва постава со неговите игри..Одбранава ДРВО,Фавали појма нема една не фана,Јанку беше крив за едниот гол но трчаше напред правеше акции..Малдини и Замброта не беа лоши..Кака изигра солидно но не бев задоволен од Бекам затоа што не испрати еден асален центаршут,можеби кога ќе игра Бориело или Инзаиг ќе вреди тој да играат оти вчера немаше кој да дава гол..Роналдињо слабо изигра еден од послабите настапи во Милан од кога е дојден..Анчелоти бива ли да е толку токмак,уште не свати во 70 минута се брани го вади Рони го става Амброзини теее па до толку ли не мисли колку години е тренер на Милан уште не ја научи лекцијата...Требаше Бекам да го извади и да го стави Амброзини ама тоа е тоа сепак сум задоволен и не сум задоволен со овој еден бод но тоа е тоа во среда со Сампдориа тешка утакмица уште една.
Грешка да не си? Рома игра со Сампдориа во среда заостанат натпревар,нас следно коло ни е со Фиорентина мислам дека оваа утакмица се игра во саботниот термин

За утакмицава не сум задоволен,праиме пресврти цело сезона во наша полза праиме 2-1 и мора после да примиме гол,па добро бе Сендерос за што го купивме боље е од тоа дрвото Фавали назад:tapp: И овој Анчелоти мн ме нервира Рони го вади Сидорф го остава во игра а човекот мислам дека незнаеше дека вчера игра фудбал:toe:Кака И Пато беа одлични мн се разбираат во играта,додека Бекам не беше нешто ама задоволи со борбеноста и со трчањето:helou:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Пак се спомнува дека Милан сака да го земе Пенант коа ќе му истече договорот со Ливерпул.Ама мене ми е малку чудна цел тој играч,со оглед на тоа дека Милан нема таква игра со истурени крила од типот на Робен,Џо Кол или Пенант.Ќе треба да се менува формацијата ако го земат.
Ама не верувам! :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
оваа одбранава многу почна да ме нервира на секоја утакмица прават киксови.додека ја имаме оваа одбрана нема да освоиме ништо.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Еве го голот: :vozbud:
[/quo

Ако не го вратиме дечково назад ке се убијам:tapp:

Звер алал му вера вајда Галијани ќе повлече добар потег
Брат, по се изгледа ќе остане у Бордо:(

Линк
Линк
Линк
:tapp::tapp:

А за Пенант, зарем не сметаат на Гуркуф?!!!:nesvest::nesvest:

Бекам: Не очекував дека толку долго ќе играм

Читајте ја изјавата на свињата
:nesvest:

Значи пак ќе се бориме за 4-то место, ај наздравје нека ни е...:drk::drk:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Да тибам тренеро глуп... Го извади Роналдињо за да остани Бекам во игра. Можевме да го добиеме натпреварот доколку го имавме Рони на терен. Вака со оваа балерината.... трчај трчај, завртисе и мафни кон камерите.... ништо не напрајвме. Не требаше Рони да излезе, наместо да примат, ке дадеа уште еден гол и ке ја обезбедеа победата.

Додека се игра безвеза, нема ништо да се напрај. Одбраната не е семоќна, има пропусти, но сепак.... Едвај чекам да се врати таја балерината од каде што дојде.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Вакви голови како Гуркуф што дава посебно последниов може сите да му завидат освен учителот Зидан,незнам како можеше таков кикс со него да направиме мн ќе ми виде криво ако не се врати да игра во Милан,па кој к** ни е веќе циганот Сидорф доста му е уште оваа сезона и ај нека се губи во Ајакс,дечково е страшен какви само голови дава:wink:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Abe Gorkuf ne go narekoja za gabe noviot Zidane,eve deckoto si gi pokazuva kvalitetite kaj moze vaka Seedorf,sto pobrzo go vratime toa podobro.:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Бекам ако беше добар, уште во Јунајтед ќе играше:toe:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Колку време само го дрвам заради Анчелоти е целата криза у Милан а?
Ми се навртевте сите тогаш...не бил крив човекот.
До пред 3 години топ му беше у Милан, ама се презасити човекот а и играчите исто.
Само отказ му е мајката.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.715
Поени од реакции
49.082
Бекам ако беше добар, уште во Јунајтед ќе играше:toe:

хахахахахаха....хахахахахаха...хахахахаха!!!!!
Или едноставно ве замени за нешто поголемо :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Леле види го овој што тресе,да не беше добар немаше да игра во Реал Мадрид,ај не кажуј мн гачки на Руд во Манчестер сите голови му ги местеше предтоа и на тие циганите што ви играа во напад,можеше да поминеш и без да го пишеш ова:tapp:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
многу ме нервираат вакви без веза муабети на наш фан клуб

Луѓе одбрана имаме решето
некогаш најдобрата алка од тимот ни стана најголема слабост.
Кога само ќе ми текне која одбрана и тоа гранитна Милан секогаш ја имал,
а ова сега е за тотален ремонт и треба да се случи што побрзо

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
хахахахахаха....хахахахахаха...хахахахаха!!!!!
Или едноставно ве замени за нешто поголемо :icon_lol:
Леле види го овој што тресе,да не беше добар немаше да игра во Реал Мадрид,ај не кажуј мн гачки на Руд во Манчестер сите голови му ги местеше предтоа и на тие циганите што ви играа во напад,можеше да поминеш и без да го пишеш ова:tapp:
Додека беше добар играше, кога почна да се понаша како Бред Пит и Николас Кејџ не беше потребен и му дадовме шут карта. Да не ве лажат комунистите уште дека сами си замина:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom